HTML doboz

<script id="_wau0em">var _wau = _wau || [];
_wau.push(["colored", "dwcdt1wfsmgg", "0em", "493915ffffff"]);
(function() {var s=document.createElement("script"); s.async=true;
s.src="http://widgets.amung.us/colored.js";
document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
})();</script>

Tom Bobb Blokk

“To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.” "Ha tudni akarod, ki szabályoz (irányít) téged, egyszerűen keresd meg, ki nem kedveli a kritkádat." - Voltaire (saját fordítás)

ELÉRHETŐSÉGEM

Ha már nem elég a személyeskedés itt a cikkek hozzászólásaiban, hadd szóljon a párbaj kettőnk között. Itt mindig megtalálsz:

tombobb kukac freemail.hu

De legyél kimért, pontos és egyszerű. (Nem viccelek.) Nincs időm marhaságokra felelni.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

  • Don Calo': Olvastam a Kurucon az önvédelemmel és a rejtett viselésű ö.v. fegyverekkel kapcs. hsz. írásodat. E... (2018.12.19. 13:43) ÉRDEKES MONDÁSOK ÉS „ELSZÓLÁSOK”
  • urlajos: Boldog,békés újesztendő kívánok az egész családnak. urlajos (2018.01.02. 09:02) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • Tom Bobb: @urlajos: Köszönöm biztató és kedves szavaidat. Nem titkolom, hogy jó volt olvasni őket. Nagyjából... (2017.10.31. 21:11) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • urlajos: Kedves Tom! Én már nagyon régóta olvasom írásaidat.Mint egyszer már jeleztem,minden írásod megvan... (2017.10.26. 21:24) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • F.M.J.: www.youtube.com/watch?v=G2tGpnh1sbI (2017.09.24. 23:53) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • Utolsó 20

TBB main page

Tom Bobb bejegyzése 2014. szeptember 28. 1 komment

LOUISIANA BOMBÁZÁSA

Címkék: politika

bombposter.jpg

– terrorcsapások a béke érdekében –

Röviden.
Bár a szíriai kormány nem egyezett bele, az Egyesült Államok mégis elkezdte bombázni a szíriai területeken (is) tevékenykedő terrorista csoportokat (nevesítve IS vagy ISIS), akiknek legfőbb vágyuk, hogy egyszer nagy hatalomra szert téve szépen elpusztítsanak mindent, ami „fehér”, ami „szent”, ami valamiképpen jelképezi a „nyugati kultúrát”. Ez mind szép és jó, mármint a bombázás, hiszen ezzel meggátoljuk, hogy a srácok erőre kapjanak.
Igen ám, de ezzel a szír olajfinomítókat bombázza az USA, a szír vasúti– és közúti hálózatot, az elektromos– és vízvezetékeket, városokat, gyárakat, műhelyeket és minden addig felépített infrastrukturális értéket. Bár a szír kormány az oroszokkal együtt többször is hangot adott annak, hogy ez nem a járható út és szívesen együttműködne a demokráciát egyre inkább a világra kényszerítő terrorista államával, vagyis az Amerikai Egyesült Államokkal – de utóbbi a füle botját sem mozgatta.
Konklúzió.
Ha a szír hadsereg (esetleges orosz rakétákkal és egységekkel megsegítve/felszerelve) a területi behatolások és a bombázások miatt elkezdene védekezni az amerikai gépek ellen és szépen leszedegetné őket az égről, rögtön háborút köpködne a világ. Mert hogy nekik nincs joguk ebben a félrebaszott világban sem szólni, sem védekezni – egyáltalán semmit sem csinálni.

Fordítunk a dolgon.
A Ku–Klux–Klan nevezetű terrorista csoport immáron olyan 150 éve létezik az Egyesült Államok területén, természetesen az amerikai kormány engedélyével és néhol komoly segítségével. A terrorista csoport régebben négereket erőszakolt, vert, kínzott és ölt, de aztán (alig 40–50 éve) a demokrácia olyan erővel gyűrűzött be ebbe a terrorgyanús országba, hogy a kormány elkezdte „nem engedélyezni” a négerek felkutatását és megölését. Erre a Ku–Klux–Klan durcásan a föld alá vonult és azt tervezik, hogy…
Senki sem tudja, mit terveznek.
Igen ám, de mivel a terrorista szervezet egyre komolyabb fenyegetést jelent a Dél–Afrikai Köztársaságra nézve, ahol rengeteg a néger állampolgár, a dél–afrikai hadsereg egyik reggel minden előzetes bejelentés nélkül elkezdte Louisiana bombázását – leginkább a Ku–Klux–Klan által ellenőrzött olajfinomítókat, gyárakat és úthálózatot „vették górcső alá”. A bombázásokban segítségükre volt a BRICS–csoport többi tagja is, így az orosz, az indiai és a kínai haditengerészet és légierő egy–egy erre kiképzett része. A demokratikus bombázások célja a terroristák olyan szintű meggyengítése, hogy azok ne jelentsenek többé veszélyt a néger lakosságra nézve, bárhol a földön.
Konklúzió.
Az amerikai hadseregnek nincs semmiféle jogalapja beavatkozni a békét elősegítő bombázásokba, hiszen évek, sőt évtizedek óta segítette, bújtatta és pénzelte ezt a terrorista szervezetet, amelyik a fehér faj felsőbbrendűségét hirdetve arra törekedett, hogy kiirtson minden négert a bolygón. Az Egyesült Államoknak kutya kötelessége megvárni, míg a BRICS–erők úgy döntenek, hogy vége a bombázásoknak és teljesítették feladatukat. Aztán lehet majd mendegélni nemzetközi bíróságokhoz jogsegítségért…

Hiszem, hogy egy terrorista csoportot folyamatosan fenntartó és terrorista eszközökkel a világon folyamatosan harcoló egyébiránt terrorista államalakulat, mely valójában csak egy gondosan, félelemmel és erőszakkal összetartott mesterséges képződmény nem tud tovább élni, mintsem 100–200 esztendő. A mai világban a mesterséges államalakulatoknak lassan vége szakad. Vallom, hogy még az én életemben vége lesz az Egyesült Államok nevezetű terrorszervezetnek, amelyik éppen úgy birtokol egy egész országot/területet, mint ahogyan az IS (vagy ISIS) szeretne a jövőben.
Nincs különbség a két felsorolt „békebombázás” között – és aki ezt nem érti meg, az nem agymosott, hanem agyhalott. Szerencsére egyre többen vannak az ébredők, hála annak, hogy a nyugati terroristák rengeteg hibát vétenek és mind gazdaságilag, mind katonailag csökken az erejük.

Szép új világ közeleg.
Talán békésebb, mint a mai. Meglátjuk.

blokkindex7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tombobb.blog.hu/api/trackback/id/tr886740101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Geza 2014.10.01. 12:43:21

Szép a hasonlat, mindössze egyetlen pont rontja a szimmetriát: jelenleg az usának/natonak van elég ereje, hogy az akaratát ráerőltesse Szíriára, míg a Dél-Afrikai Köztársaságnak/BRICS-nek nincs elég ereje, hogy ugyanezt megtegye az usa ellenében.

És mivel a logika, az érvek, a jogok stimmelnek mindkét esetben és az erő, a hatalom és a potenciál eltér, valamint az események kimenetele is eltérő, ebből levonhatjuk a következtetést:

A logika, az érvek és a jogok csak hangzatos maszlag, valójában egy hámozott léggömböt sem érnek, míg az erő, a hatalom és a potenciál az, ami számít az események befolyásolásában.

"Az erősebb kutya b@$zik." - nem mintha nagy újdonság volna.

Az emberi faj egész történelmében végig mindig így volt, most is így van, és semmi jelét nem látom, hogy valaha is megváltozna.
Ami változik, az az egész elé húzott paravánra festett kép és annak a kidolgozottsága.

Régebben elég volt, ha a kiirtásra kiszemelteket az aktuális Fő-fő-főnök pogánynak nevezte, ez indoknak is és bizonyítéknak is elegendő volt a köznép számára.

Később már összetettebb elméleteket volt szokás csiholni, valamilyen újabb, kifinomultabb jelzővel (kulák, náci, partizán, ellenálló, kommunista, vietkong, imperialista, stb.) célkört rajzolni a kipécézettek köré, és már nem a király/pápa szava volt a bizonyíték, hanem az illetékes miniszter írott jelentése.

Most már a propagandagépezet kreál egész összetett, többrétegű világképeket, és olykor ál-kiszivárogtatott dokumentumok ál-felderítésével támasztják ezeket alá.

Finomodhat még a kép (vagy butulhatnak az emberek), de a lényeg ugyanaz:
Valakik, akiknek van hatalmuk a kisembereket frontra zavarni és terelni és kényszeríteni, a szándékukhoz kreálnak látszatot, mert úgy a hatékony irányítani a tömeget, ha az szabadnak hiszi magát.

Most is ugyanúgy vannak fáraók/királyok/főnökök és rabszolgák/köznép/plebs, mint mindig, csak most nem így hívják.
(Kétezer éve valaki felvetette, hogy talán lehetne másképp is, de meg lehet nézni, hogy milyen fogadtatása volt az elgondolásnak...)

Szóval úgy látom, hogy ez pont úgy a világ rendje, mint ahogy az is, hogy a róka megeszi a nyulat, és mi igazából csak a 'rabszolga' különböző fokozatain és árnyalatain rágódunk, pedig igazából az a kérdés, hogy valaki fáraó-e vagy rabszolga.

Persze, ahhoz kell gyomor, hogy valaki tiszta szívből 'fáraóvá' tudjon válni, de ... a másik opció továbbra is csak a rabszolga.

Végülis, ha én akarnám megakadályozni, hogy minden szolga fáraóvá akarjon válni, én is úgy nevelném őket, hogy ezt gusztustalannak, lealacsonyodásnak értékeljék, és ne is akarják igazán...

No és persze a Luganói Tanulmányt is lehetne emlegetni, gyanúsan aszerint alakulnak a dolgok.
süti beállítások módosítása