HTML doboz

<script id="_wau0em">var _wau = _wau || [];
_wau.push(["colored", "dwcdt1wfsmgg", "0em", "493915ffffff"]);
(function() {var s=document.createElement("script"); s.async=true;
s.src="http://widgets.amung.us/colored.js";
document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
})();</script>

Tom Bobb Blokk

“To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.” "Ha tudni akarod, ki szabályoz (irányít) téged, egyszerűen keresd meg, ki nem kedveli a kritkádat." - Voltaire (saját fordítás)

ELÉRHETŐSÉGEM

Ha már nem elég a személyeskedés itt a cikkek hozzászólásaiban, hadd szóljon a párbaj kettőnk között. Itt mindig megtalálsz:

tombobb kukac freemail.hu

De legyél kimért, pontos és egyszerű. (Nem viccelek.) Nincs időm marhaságokra felelni.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

  • Don Calo': Olvastam a Kurucon az önvédelemmel és a rejtett viselésű ö.v. fegyverekkel kapcs. hsz. írásodat. E... (2018.12.19. 13:43) ÉRDEKES MONDÁSOK ÉS „ELSZÓLÁSOK”
  • urlajos: Boldog,békés újesztendő kívánok az egész családnak. urlajos (2018.01.02. 09:02) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • Tom Bobb: @urlajos: Köszönöm biztató és kedves szavaidat. Nem titkolom, hogy jó volt olvasni őket. Nagyjából... (2017.10.31. 21:11) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • urlajos: Kedves Tom! Én már nagyon régóta olvasom írásaidat.Mint egyszer már jeleztem,minden írásod megvan... (2017.10.26. 21:24) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • F.M.J.: www.youtube.com/watch?v=G2tGpnh1sbI (2017.09.24. 23:53) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • Utolsó 20

TBB main page

Tom Bobb bejegyzése 2014. december 07. 1 komment

SZÉP, SZÍNES FORRADALMAK

Címkék: politika

forradalmakposter.jpg

- új dimenziók régi köntösben -

Bár a világ legdinamikusabban bevethető, legerősebb és technikailag/technológiailag legjobb hadseregét tartja fenn, az Egyesült Államok elkezdett egy egészen másfajta, sokszor immáron saját katonák és fegyverek nélkül kivitelezhető háborúskodást – úgy nevezzük, hogy „színes forradalom”. Az ilyen bevetések lényege, hogy meglessük, adott országban ki képviseli az ellenzéket, elkezdjük őket anyagilag támogatni, később a híveknek fegyveres oktatást is tartunk a világon fellelhető párszáz katonai bázisunkon (kizárólag a sarokban, elrejtve a kerítés mellett, mert nem haverok a lázadók), aztán lassú média-agymosással elkezdjük ördöggé varázsolni az egyébként sokszor választott és nem megtűrt hatalmat, majd mikor a világot már megpuhítottuk, jöhet a belső felkelés. Ezzel mindenki egyet fog érteni és mindenki elítéli majd a felkelők ellen fellépő kormányokat.
A felkelést persze az általunk kiképzett ellenzéki katonák/felkelők viszik véghez – mi csak pár tíz kommandóst küldünk oda, just in case egyengetni a hülye majmok útját, ha irányításra volna szükségük (sokszor van is). A többi teendő? Semmi más, mint kávét szürcsölgetve figyelni a fejleményeket.

Egyszerűen zseniális terv. Mi kell hozzá? Pénz, kapcsolat, pénz, kapcsolat és pénz.
Az Egyesült Államoknak mindez meg is volna. Teszi is a dolgát, hiszen láttuk Irakot és Afganisztánt brutális erővel, majd később Egyiptomot, Líbiát (egy kicsit majdnem Szíriát), illetve most így-úgy Ukrajnát ezzel az elszínesedett forradalommal összeomlani. Melyik a jobb út? Hát persze, hogy a veszteségek nélküli forradalmi kormánydöntögetés…

Azonban kezd hiba csúszni a rendszerben.

Vlagyimir barátunk ugyanis odaát Oroszországban megkérdezte a Birodalmi Széfügyi Biztost, hogy hogyan is állunk akkor most arannyal, devizával és egyéb tőkével. Erre a Biztos Bácsi azt felelte, hogy rogyásig van a kassza, lehet költeni. Szerinted mire költ manapság a Cár?

Eltaláltad.
Felesleges látványosan milliárd dollárokkal fejleszteni a hadsereget, hiszen egy bizonyos szint fölött annak fejlesztése és technológiai növelése csak és kizárólag egyfajta támadó hadműveletet vizionál, vagyis ha meg akarod tartani a tényt, hogy te csak az országodat fogod megvédeni, elegendő egy bizonyos szinten tartás – de ez keményen. És mit látsz mostanság Oroszországban? Költekeznek, fejlesztenek és teszik a dolgukat, de csak ésszel. Mindjárt megérted, mit mondok.

Pár hónappal azt követően, hogy elkezdődött a verbális (és gazdasági) invázió az oroszok ellen, amiért magukhoz csatoltak egy régebben egyébként is hozzájuk tartozó, többségében oroszok lakta területet, majd egész egyszerűen nem engedélyezték Ukrajna csatlakozását a NATO-hoz, hirtelen elkezdett fordulgatni az a kerék, amit a jószerencse igazgat. Miről is van szó?
Európa szép lassan rádöbben, hogy semmi érdekük Oroszország ellen fellépni, hiszen ez gazdasági öngyilkosság – tegye, aki akarja. Látjuk, hogy a németek, franciák és lassanként a többi államocska (Ausztria, Magyarország, Lengyelország) is elkezd tapogatózni, hogyan lehetne enyhíteni és végleg eltörölni ezt a hülyeséget, amit embargónak neveznek, de valójában „öngyilkosság” a neve. Ez mellett (és itt a lényeg) szép lassan kialakul a világra erőltetett színes forradalom odaát az Egyesült Államokban.
Visszanyal a fagyi.

Nem véletlen, hogy ezek a tüntetések manapság ennyire erősek, elhúzódnak és kényelmetlenek lesznek a Fehér Házban székelő (és ez most nem egyértelmű szó volt) majom-kormány részére. Szerinted véletlen lenne, hogy a rengeteg nigger (és fehér bőrbe bújt barátaik/követőik) egyre agresszívabban lépnek fel a rendőri túlkapások ellen? Szerinted eddig nem történt ilyesmi? Eddig nem ütött halálra a zsaru vagy nem lőtt le, ha a zsebedben kotorásztál? Dehogynem. Ha betekintésünk lehetne az amerikai rendőrség dossziéiba, legalább 40-50, de lehet, hogy akár 100-200 esetet is találnánk az elmúlt 20-30 évből. Nem kell most példálóznom James Powell-el, akit 1964-ben Harlemben ugyanúgy lelőttek, mint ma a nigger srácot, vagy Rodney Kinggel, akit meg jól megvertek a kamerák előtt (és aztán ebből lettek a Los Angelesi zavargások anno). Ezeknél sokkal, de sokkal több balhé volt az elmúlt évtizedekben – mégsem voltak napokig tartó, elhúzódó és egyre erőszakosabb tüntetések (az említett L.A.-beli incidensektől eltekintve).
Tisztán látszik. Vlagyimir barátunk utasította a megfelelő embereket, azok átrepültek és/vagy telefont ragadtak, hirtelen ellenőrizetlen pénzek bukkantak fel Amerikában, amelyek szépen bandavezérek zsebében landoltak, akik aztán összehívták a srácokat, azok meg a haverokat… folytassam? Színes, szélesvásznú forradalom zajlik ma az Egyesült Államokban, ami hosszú távon sokkal jobban elmélyülhet és akár ennek a kurta kis birodalomnak a végét is jelentheti. Kezdődött már országrottyanás hasonló megmozdulásokból.

Biztos vagyok benne, hogy miközben te puhánynak és céltalannak látod Putyint (nem kenyerem az éljenzése, mert nincs rá okom)(számomra ő is csak egy a sok megátalkodott vezetőből – bár ő legalább a népéért dolgozik), addig ez a srác okosan átcsoportosított pénzeket, felébresztett alvó és hétalvó ügynököket, elővette a kapcsolatrendszerét és most, pár hónappal az első verbális és gazdasági támadások után szépen megmutatja, milyen az, mikor a saját technikád üt vissza. Nem kell hozzá hadsereg, milliárdos fejlesztések és még csak folyamatos fenyegetőzés sem szükséges, mint ahogy a maki teszi odaát Washingtonban, mert a csendes mosoly mögött igenis egy vadállat lakozik.
És azért lássuk már be – az oroszoknak könnyebb dolguk van ez ügyben. Nem náluk lakik közel 50 millió fekete bőrű és másik 25-30 millió „barnább bőrű” mogorva srác. Ezek ott az Urál környékén szépen főznek majd egy kávét és szürcsölgetik, miközben odaát az összes kibaszott amerikai városban kitörnek a komolyabb lázadások, amik miatt később talán a hadsereget is be kell vetni és szükségállapotot kihirdetni.

Na majd akkor, de tényleg akkor ki fog jobban röhögni a markába? Putyin vagy a színes, szélesvásznú majom? Vajon mennyire fog elgondolkodni Kanada a maga 5-6 milliós bevándorlójával (többségükben indiaiak és pakisztániak – muszlimok)(a lakosság közel 15-18 százaléka), vagy Anglia, amely ország lassan megszűnik fehér országnak lenni, esetleg Franciaország a milliónyi muszlimjával? Lehet itt köpködni, mert az oroszok gecik és világhatalomra törnek, de a második világháborút követően egyszer sem kezdtek bele a világ békéjét veszélyeztető hadműveletekbe. Lehet éljenezni a mindenkit megváltoztatni akaró amerikaiakat, akik viszont immáron havi szinten próbálnak valahol háborút generálni, látva, hogy szülőföldjük elvesztése esetén szükségük lesz menekülési földekre, országokra, területekre.
Csak ennyit akartam ma mesélni. Szerintem ezeket a dolgokat te is látod. Bár bevallom, egyetlen egy cikket sem találsz erről a világhálón – ki tudja, miért? Manapság sem az igazságot, sem a saját képzeleted (egyébként alapos) gyanúját sem szabad leírnod, különben kopogtatnak az ajtódon.

Félelmetes.

blokkindex7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tombobb.blog.hu/api/trackback/id/tr476965033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G L Rockwell 2014.12.08. 09:34:40

Érdekes felvetés... és logikus lépésnek tűnik Putyin részéről.

Én úgy tudom, hogy amerikában a majmok 50 éve rendszeresen zavarognak egy-egy "Ártatlan Jaáuúzsika" megdöglése után. (Persze mindig a zsliberális média fújja föl a esetet. Ez kampóséknál olyan reflex, mint az uzsorázás/hazudozás/perverzió/árulás.) Most egy kicsit nagyobb a visszhangja a dolognak. Végülis erre rásegíthetnek az oroszok is...

Szerintem inkább simán csak a liberalisták kapcsoltak 1-2 fokozattal feljebb az elmúlt néhány évben.

(Az megvan, hogy pár napja egy fehér srácot lőtt le egy néger rendőr?)
süti beállítások módosítása