HTML doboz

<script id="_wau0em">var _wau = _wau || [];
_wau.push(["colored", "dwcdt1wfsmgg", "0em", "493915ffffff"]);
(function() {var s=document.createElement("script"); s.async=true;
s.src="http://widgets.amung.us/colored.js";
document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
})();</script>

Tom Bobb Blokk

“To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.” "Ha tudni akarod, ki szabályoz (irányít) téged, egyszerűen keresd meg, ki nem kedveli a kritkádat." - Voltaire (saját fordítás)

ELÉRHETŐSÉGEM

Ha már nem elég a személyeskedés itt a cikkek hozzászólásaiban, hadd szóljon a párbaj kettőnk között. Itt mindig megtalálsz:

tombobb kukac freemail.hu

De legyél kimért, pontos és egyszerű. (Nem viccelek.) Nincs időm marhaságokra felelni.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

  • Don Calo': Olvastam a Kurucon az önvédelemmel és a rejtett viselésű ö.v. fegyverekkel kapcs. hsz. írásodat. E... (2018.12.19. 13:43) ÉRDEKES MONDÁSOK ÉS „ELSZÓLÁSOK”
  • urlajos: Boldog,békés újesztendő kívánok az egész családnak. urlajos (2018.01.02. 09:02) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • Tom Bobb: @urlajos: Köszönöm biztató és kedves szavaidat. Nem titkolom, hogy jó volt olvasni őket. Nagyjából... (2017.10.31. 21:11) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • urlajos: Kedves Tom! Én már nagyon régóta olvasom írásaidat.Mint egyszer már jeleztem,minden írásod megvan... (2017.10.26. 21:24) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • F.M.J.: www.youtube.com/watch?v=G2tGpnh1sbI (2017.09.24. 23:53) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • Utolsó 20

TBB main page

Tom Bobb bejegyzése 2014. december 15. 6 komment

AGYMOSOTT HÍRÉRTÉK

Címkék: motor

agymosottposter.jpg

- egy valamikori blog margójra -

Valamikor ezen oldal indításakor ígértem (mert szerettem volna), hogy régi, „Agymosott” névre keresztelt blogom legjobb és legolvasottabb írásait lassanként újraközlöm majd itt. De aztán telt-múlt az idő és rájöttem – az Agymosott és annak erősen magyar vonatkozású politikai nyelvezete, illetve a mostani blog világpolitikai nyelvezete számomra két különböző irányzat, tehát bárhogyan is akarom, nem tudom ide beilleszteni azokat a cikkeket.
Mi hát a megoldás?
A cikkek léteznek, hiszen szövegszerkesztővel írtam meg őket anno, beillesztve képeket és linkeket is, teljes mivoltukban rendelkezésre állnak. Itt vannak a laptopon. Mi sem egyszerűbb, ha nem akarom a Blokk-on őket újraközölni – menjünk vissza a Agymosott világába!

Így fogunk tenni.

Az elkövetkező hónapokban néhány sokak számára kellemetlen cikket és bejegyzést fogok nem az eredeti publikálásukhoz hű időrendi sorrendben felrakni egykori népszerű blogomra, csak az ínyencek (követőim?) kedvéért. Nem ígérem a folyamatos megjelenést, mert nem akarok ezzel sokat dolgozni, de viszont szeretném, ha pár gondolatom itt maradna az interneten néhány alapjaiban hülye, több szánalmas agymosott és rengeteg ostoba birka számára, mintegy hivatkozási alapként, amikor egy-egy vita/beszélgetés hevében megpróbálsz velük szót érteni. Sokan nem képesek sem kibetűzni, sem pedig felfogni az olvasottakat, de legalább létezik számukra egy tényleges alternatíva – ha nem is hisznek benne.

Ezért nyit ki (jelképesen persze) újra az Agymosott-blog.
Vegyük ezt év végi meglepetés ajándéknak tőlem – neked. Gratulálok, megnyerted, hadd vigyed.

Kellemes olvasgatást.

blokkindex0.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tombobb.blog.hu/api/trackback/id/tr496985041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dobókötél 2014.12.16. 15:33:09

Üdvözöllek!
A magam részéről köszönöm, hogy az "Agymosott" ha új köntösben is, ha csak részeiben is, de ismét van!
Valóban úgy van ahogyan mondod, túl sok az olyan olvasó, aki nem érti mindazt amit olvas! Azokról már nem is szólva, akiket " a legjobb terelőkutyákkal sem lehet leválasztani a nyájtól"!

dobókötél 2014.12.16. 15:35:17

Kedves Tom Bobb!
Áldott és kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog Újévet kívánok nektek!

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2014.12.16. 23:02:41

@dobókötél: Köszönöm, neked is kellemes ünnepeket kívánok. Egyet viszont sose felejts el, mikor szemben állsz egy olyan egyénnel, akiről feltételezed, hogy agymosott - nem biztos, hogy hülye is. Tisztelni kell a másikat, meg kell ismerni az álláspontját és mielőtt tagadni kezdenénk azt, érdemes átgondolni, hogy talán igaza is lehet.
Sokszor estem magam is abba a hibába, hogy lenéztem a beszélgetőtársaimat. Rengeteg vitám volt és van is blogokon és kommentekben, mert többnyire vélelmezem, hogy okos és körültekintő vagyok, ezáltal majdhogynem tévedhetetlen - pedig nem.

Annak örülök leginkább, mikor egy-egymás blogon engem támadó emberke régebben a blogomra tévedt (Agymosott) és egy-két cikkemet elolvasva aztán később írt egy magánlevelet, amiben bevallotta, hogy tévedett és eddig sötétben tapogatózott, de most már jobb... :-) Ezek a pillanatok minden pénzt megértek - és remélem, a jövőben is lesz bennük részem. Jó érzés átadni azt a döbbenetet, amit én éreztem, mikor egyszer munkanélküliként nekiálltam a kérdéseimre válaszokat keresni a neten. Három-négy hétig tartó "vadászat" után már másként láttam a világot.

De nem szaporítom a szót. Köszönöm.

Paraphone 2014.12.20. 00:07:11

Na, ez nagyon fincsi lesz. Jövök társszerzőnek. :P

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2014.12.21. 00:15:32

@Paraphone: Örülnék neki. Ha van mondanivalód a magyar politikai életről, egyszer-egyszer kitekintve külföldi vonatkozásba is, ha képes vagy követni az általam meghatározott külalakot és formát (tudom, hogy képes vagy), akkor kapsz egy társszerzői rangot vagy mifenét, aztán pakold fel a cuccokat.
Szeretném, ha 2-3 komolyan gondolkodó és írni tudó emberke "szerkesztené" az Agymosott-at. Már elengedtem, nem az én gyerekem, úgyhogy lehet "színesíteni+ (nem félreértendő).

Hajrá.

Paraphone 2014.12.28. 11:32:48

Maestro, dobj már meg egy elérhetőséggel, a szkájpot még nem raktam vissza az új gépre (és nem is akarnám, csak ha muszáj :) ). Van pár bejegyzés-ötletem, frankó lenne a csonkamennyen kívül máshol is viszontlátni. :)
( galambosvl@gmail.com )
süti beállítások módosítása