HTML doboz

<script id="_wau0em">var _wau = _wau || [];
_wau.push(["colored", "dwcdt1wfsmgg", "0em", "493915ffffff"]);
(function() {var s=document.createElement("script"); s.async=true;
s.src="http://widgets.amung.us/colored.js";
document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
})();</script>

Tom Bobb Blokk

“To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.” "Ha tudni akarod, ki szabályoz (irányít) téged, egyszerűen keresd meg, ki nem kedveli a kritkádat." - Voltaire (saját fordítás)

ELÉRHETŐSÉGEM

Ha már nem elég a személyeskedés itt a cikkek hozzászólásaiban, hadd szóljon a párbaj kettőnk között. Itt mindig megtalálsz:

tombobb kukac freemail.hu

De legyél kimért, pontos és egyszerű. (Nem viccelek.) Nincs időm marhaságokra felelni.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

  • Don Calo': Olvastam a Kurucon az önvédelemmel és a rejtett viselésű ö.v. fegyverekkel kapcs. hsz. írásodat. E... (2018.12.19. 13:43) ÉRDEKES MONDÁSOK ÉS „ELSZÓLÁSOK”
  • urlajos: Boldog,békés újesztendő kívánok az egész családnak. urlajos (2018.01.02. 09:02) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • Tom Bobb: @urlajos: Köszönöm biztató és kedves szavaidat. Nem titkolom, hogy jó volt olvasni őket. Nagyjából... (2017.10.31. 21:11) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • urlajos: Kedves Tom! Én már nagyon régóta olvasom írásaidat.Mint egyszer már jeleztem,minden írásod megvan... (2017.10.26. 21:24) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • F.M.J.: www.youtube.com/watch?v=G2tGpnh1sbI (2017.09.24. 23:53) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • Utolsó 20

TBB main page

Tom Bobb bejegyzése 2015. február 01. 7 komment

EMELT SZINTŰ RASSZIZMUS

Címkék: náci rasszizmus fasiszta

rasszizmusposter.jpg

– bűn és bűnhődés? –

A fogalmak mögött sokszor olyan jelentések bújnak meg, amelyekkel a rájuk rakódott idea súlya miatt már nem vagyunk (nem is lehetünk) tisztában. Máskor maga a kor szelleme, a hamis eszmék fröcsögése hamisítja/ferdíti el a szavak jelentését – és ez a legveszélyesebb. Olyan kormányok és diktatúrák vannak hatalmon, melyek fennen hangoztatják a demokráciát és a demokrácia előnyeit, miközben az egész csak üres szónoklat, hiszen egy gondosan eltervezett, nagyon hosszú út alatt létrehozott, pontos tervek mentén haladó diktatúrában élsz, melyet természetesen folyamatosan éljenzel.

A minap felmerült (ismételten) egy fogalom közöttünk. Feleségem politológia szakon tanul, elég sok köze van a napi– és a világpolitikához, legtöbbször az én cikkeimmel megegyező terjedelmű esszéket és dolgozatokat nyújt be, és meglepő módon, bár más országokban születtünk és végül más országokban (sőt más földrészeken) nőttünk fel és lettünk tudatos fogyasztója a társadalmaknak, mégis sokszor olyan nyílegyenesen egyező a véleményünk mind a világról, mind az emberekről, a politikai hatalmakról, elnevezésekről, átverésekről és az agymosásokról, hogy az néha már komolyan ijesztő.
Hozzá kell tennem – nem mindenben értünk egyet, csak a dolgok olyan 90 százalékában. És nem azért, mert egyikünk hűen követi a másikat, dúl a szerelem, ami vakká és süketté tesz. Ez nem erről szól. Csak igyekszünk értelmesen, emberhez méltó gondolkodással élni, átlapozni a sok ostobaságot, amit megpróbálnak lenyomni a torkunkon és megtalálni a számunkra valóságosnak tűnő „igazságot”, amiben hiszünk és amit érzünk magunk körül.

Tegnap a rasszizmus jött elő. Ezért született ez a bejegyzés.
Rövid leszek, ez most nem „gigacikk”.

Azt mondom (és azt mondtam feleségemnek is), hogy merjük felvállalni önnön rasszizmusunkat, mert ez nem bűn. Azt hiszem, megértette – rögtön bólogatott. Igazat adott. Merd felvállalni, hogy rasszista vagy, hiszen ez a természetes. Fehér bőrű, Európában született és európai gyökerekkel rendelkező civilizált, gondolkodó, termelő és felhasználó emberlény vagy, aki képes elgondolkozni a jövőjén és azt kellő mértékben építeni. Ezzel szemben ott vannak más rasszok, akik másként születtek, másként élnek és más a jövőképük. Nem egyezik a tieddel. Ez nem baj – de attól még, hogy téged ez nem bánt, meglehet a saját személyes véleményed erről a viselkedésmódról. Tetszik – nem tetszik. Helyes – helytelen.
Véleményed van. Róluk. A környezetükről. Az életükről.
Ez a rasszizmus.

Az elmúlt közel hetven év során, miután a második világháború, mint az igazságot kereső emberéleteket kioltó szélvész kimúlt, vele együtt a sok barom ki szerette volna irtani az emberekből azokat az alapvető természetes tulajdonságokat, melyek előtte teljesen elfogadott módon kapcsolódtak hétköznapjainkhoz. Ezek között előkelő helyen állt a rasszizmus. Még egyszer, mert tudom, hogy rossz szájízzel olvasod – a rasszizmus nem bűn, azért, mert felvállalod, hogy rasszista vagy, nem követsz el bűnt, hiszen ez egy természetes emberi reakció és viselkedésforma.
1945 előtt mindenképpen az volt.

Megint más, hogy mit takar a fogalom és mit akarsz megtenni erre hivatkozva. Az, amit 1945 előtt és után is az amerikai nép tett rasszizmus fogalma alatt, az emberiség ellen elkövetett bűn volt. Amit a dél–afrikai fehérek tettek, szintén. De amit a szaúdi–arábiai állam tesz például a mai nap is, szintén elítélendő rasszizmus.
És persze az, amit nap mint nap látsz. A környezetedben. Mert rád ömlik.
Ahogy a cigányok köpködnek feléd, ahogy „magyarnak” neveznek, meg ahogy arról beszélnek, hogy kiirtanak téged az egész családoddal együtt, ha nem teszed meg ezt vagy azt, ez bizony rasszizmus. Egy kicsit keményebb, mint amire büszke lehet az ember, mert ez már erőszakos rasszizmus, de mit lehet tenni? Erre egyik jogvédő sem mondja, hogy valahogy el kéne törölni. Pedig ezt a fajtát el kéne törölni…
Ahogy a zsidók beszélnek a palesztinokról és ahogy napi szinten gyilkolják őket, immár olyan hetven éve, az rasszizmus. Ehhez nincs is mit hozzáfűzni.
A világ kormányai persze igyekeznek beléd nevelni, hogy tagadd meg rasszizmusodat. Mi következik ebből? A lehető legpuhányabb, tényleg puhapöcsű fehér emberek társadalma, ahová arabok, cigányok, ázsiaiak, négerek és zsidók százezrei vagy milliói férkőznek be, méghozzá komoly segítséggel, melyet fehér emberek kezétől kapnak. És amikor te, a fehér ember egy kicsit felemeled a hangodat az ügyben, hogy mi lenne végre, ha nem csak a cigány meg a néger kapna állami támogatásokat, ha nem csak a zsidó kapna örökös életjáradékot egy mesterségesen felduzzasztott „őstörténet” miatt, ha nem csak az arabok kapnának beilleszkedési járulékokat az újabb és újabb mecsetek építéséhez, máris ott találod magad, hogy mindenki ujjal mutogat rád, és kiáltja – „rasszista”.
Pedig csak a jogodat szeretted volna érvényesíteni a saját világodban.
Na barátom, jogod neked már nincs. Ha azt hiszed, hogy van, akkor elítélendő rasszista bunkó vagy.

Az európai iskolákban annyira elharapózott a muszlim és egyéb vallású beözönlők száma, hogy a szülők szép lassan elérték, miszerint az osztálytermek faláról le kell szedni a kereszténység jelképét, a keresztet. Egyelőre nem kerül fel egyéb jelkép oda (lenne ötletük), de tény, hogy a fehérek teremtette Európában már nem dívik az európai szellem építése, megtartása és továbbtanítása. Ugyanez az eset fordítva, csak hogy lásd a te rasszista fejeddel, hogy mennyire kirívó. Az összes Közel–Keleti iskolában elrendelték, hogy le kell szedni az iskolák osztálytermeiben a falakról Mohamed arcképét, mert az sérti a keresztény bevándorlók és beilleszkedni nem akarók lelkületét. Mohamed helyett az iskolákat ellepő fehér bőrszínű emberek követelik a keresztény jelkép, a kereszt falra erősítését.
Elképzelhető? Sosem. Amikor Szaúd–Arábiába mész dolgozni, az állam és közötted (tehát nem a munkáltató és közötted) létrejön egy több száz oldalas szerződés, amelyet érdemes végig is olvasnod, és amelyet aláírva szentesíted, hogy bármiféle törvényt sértesz arrafelé, kezed–lábad levághatják, megkövezhetnek és halálra korbácsolhatnak – mert ott ez a törvény.

Amikor ezzel szemben a büdös arab parasztja belép Európába, nyugodtan erőszakolhat meg finn, svéd vagy norvég szőke lánykákat (sokszor nem is kell megvárnia, hogy ivarérettek legyenek), teljesen hétköznapi módon gyújtogathat tüntetéseik alkalmával, embereket ölhet és fenyegethet a cigányokra jellemző „együtt él a család és a baráti kör, mert félünk a támadásoktól” szlogent másolva, és mindezt büntetlenül teheti – mert a rasszizmust bűnnek tekintő keresztény, fehér emberek által alapított európai társadalom egyre gyengébb és egyre visszahúzódóbb.
Az Amerikai Egyesült Államok lakosságának a fele nem fehér bőrű emberféle. Kanada lakosságának java része pakisztáni, indiai, kínai és koreai, ez mellett száz– és százezrek érkeznek a Fülöp–szigetekről, Bangladesből, Vietnámból és egyéb a rasszizmusra és a rassz értékrendjének megtartására fogékony országokból. Így aztán amíg neked, fehér embernek a rasszizmus bűn és eltaposni való vétség, addig ők ezt természetesen viselik, hiszen természetes emberi értékrend.

Kifordult a világ.

Észak–Amerika elesett. Lassan több lesz a színes emberke arrafelé, mint a fehér. Európa elesett. Szép lassan dagad a rák ezen a testen is, visszaszorul a fehér lakosság, szinte minden pénzét és erejét arra költi, hogy segítse a „szegény, szerencsétlen” betelepedőket – akik persze rasszista állatok és csak röhögnek rajtunk. Az ausztrál kormány már meg sem próbálja tagadni, hogy elveszett. Ahogy Kanadában is, úgy itt is a fehér lakosság egyre messzebbre menekül a színes áradat elől, elhagyva olyan előtte híres városokat, mint Sydney, Toronto, Canberra vagy Vancouver.

Ismétlem.
Nincs azzal baj, ha rasszista vagy. Ez egy pozitívum, amit az agymosott média igyekszik kiölni belőled. Vállald fel, hogy véleményed van más embercsoportokról, azok viselkedéseikről és szokásaikról, melyek nem csak furcsák, hanem időnként ellenségesek is veled szemben. Veled és a körülötted létező, általad és őseid által épített világgal szemben. Vállald fel, hogy a rasszizmusod békés, de ha kell, fegyverrel és komoly, erőszakos fellépéssel is támogatod. Ez sem baj. Addig, amíg neked kuss a neved a négerek, az ázsiaiak, az arabok és a zsidók között, addig szerintem nem baj, ha szép lassan eljuttatod hozzájuk az üzenetedet – eljött az idő, amikor ti is követitek végre az én kultúrámat, az én parancsaimat, amikor tisztelitek az én világszemléletemet, az én istenemet és az én életközösségemet. Akinek nem tetszik, el lehet menni.
Senki sem kérte, hogy beköltözz a fehérek rasszista világába.
El lehet menni.

Manapság egy ilyen bejegyzés „természetesen” rasszista (mivel nem vagy tisztában a fogalommal), uszító, hiszen arra ösztönöz, hogy olyanná válj, ami természetes lenne, vagyis ellentétes a diktatórikus kormányok agymosott eszméivel, náci és fasiszta (holott ez a kettő érdekesen eltérő párosítás), egy kicsit „jobboldali”, ezt nem tudjuk hogy miért, illetve megvetendő.
Hát barátom… vess meg érte, de én egy rasszista ember vagyok, aki büszke a rasszizmusára, és aki ezt ki is meri jelenteni. Rasszista vagyok, mert ez a helyes, mert bár egész életemben azt hallottam és tanultam, hogy ez bűn, de aztán rájöttem, hogy ez bizony nem az. A rasszizmus nem bűn – teljesen normális emberi reakció. Ezzel akarod megvédeni a határaidat, az életedet, a kultúrádat, a környezetedet, családodat, múltadat és jövődet. Teljesen természetes, emberileg elfogadható fogalom az egész világon – kivéve a fehér emberek között. A cigány, az arab, az ázsiai és a zsidó mind–mind keményen rasszisták, sokszor bizony „eszközrasszisták”, vagyis fizikailag is kinyilvánítják ezt.

Semmi baj azzal, ha felvállalod, hogy te is az vagy.
Üdvözöllek az ébredés valóságában. Egy átokkal kevesebb ül most a válladon, ha elfogadod, mit olvastál, és tatod magad hozzá.

blokkindex2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tombobb.blog.hu/api/trackback/id/tr217128929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

George L. Rockwell 2015.02.03. 12:33:58

Én is büszkén vállalom, hogy rasszista vagyok és nemzetiszocialista.

Én toleráns vagyok, és elfogadom, hogy pl. Kongóban a helyiek esetleg megeszik a turistákat vagy Arábiában halálra kövezhetnek. Nem megyek oda hisztizni emiatt, és főleg nem akarok rajtuk élősködni...
Turistaként meg vállalom a kockázatot és igyekszem betartani a helyi szabályokat. (Egyébként a fent említett helyekre semmiképp sem akarnék elmenni.)

Különben is, az én fajom nem igazán alkalmas az ottani éghajlatokon való életre. Ők sem alkalmasak az ittenire. Például mire is való a bőrszín? Az én bőrőm a trópusokon nagyon hamar leég, ők meg nem tudnak elég D-vitamint felvenni nálunk.

Újabb példa: a fejlett agy
A dzsungelben nem kell sokat tervezni, egész évben elérhetőek a gyümölcsök, nincsen tél, stb... Az agyra túl sok energia menne el, így nem jutna elég a gyorsaságra, robbanékonyságra, ami a gének sikeres átadásához szükséges arrafelé.

Nálunk vannak évszakok, így az ember kénytelen előre tervezni hónapokra, évekre. Itt az agy volt a legfontosabb a túlélés szempontjából.

dobókötél 2015.02.03. 19:42:27

Üdvözöllek az egészséges szemléletű rasszisták táborában!
1983 ban, mikor sikeresen örök időkre kitiltattam magam Palesztinából, mert az akkor is már Izraelnek mondott országban kimerészeltem mondani, hogy ez bizony Palesztina és, . A mondatom már nem tudtam befejezni, mert a "helyi turisták" rám ugrottak és máris nem kellett tovább gyalogolnom Jeruzsálemben!
Bejegyzésed értelmezve én (is) már akkor rasszista voltam! Egészséges rasszista!
Az a tény, hogy a rasszizmusom mellé még náci és fasiszta is lettem néhány éve a saját hazámban, állítólag a saját népem egy jelentős része szerint, és nem az itt nyaraló ilyen olyan menekültek fajai között, már büszke sem tudok lenni a rasszizmusom mások általi felemlegetésére!
Ahogy írod kedves Tom Bobb, ez a pozitívum, az egészséges látásmóddal rendelkező emberek pozitívuma!
Mindig is tudtam, hogy belőlem is, csak egészséges pozitívum sugárzik!

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2015.02.06. 15:55:46

Egyszerűen gyűlölöm, hogy amiért el mered mondani a véleményedet, hogy amiért okosan és logikusan kijelentesz valamit a másik emberről (tudván, hogy az a másik már régen kijelentett ezt és azt rólad és a fajtádról), akkor pont azok, akiktől nem várnád (nevesítve: az agyferdített saját rasszod) neked esnek és rasszizmust kiáltanak. Ez fáj jobban. A legjobban. A fehér ember, mint egykoron gondolkozó és építő faj, a végzete felé menetel. Nagyon jól össze lett rakva ez a történet, amelynek a befejezése tisztán látszik.

Bárhol és bármikor elviseltem és el is ismertem, amikor a magyarokról beszéltek - néha negatív értelemben is. Ez nem rasszizmus, nem megkülönböztetés, mert az emberfélének, aki éppen jellemezte, hogy SZERINTE milyenek a magyarok, voltak jó vagy éppen rossz tapasztalatai, ráadásul (ez leginkább Kanadában történt, ezért is) újságot olvasott, ahol a tévé tudósításai mellett szintén ráömlött, hogy a magyarok élősködők, akik csak pénzért vannak itt, meg lopnak, csalnak és hazudnak.
Sajnos, ez abban az időben igaz is volt.
A "magyarok". Persze, cigányok voltak ezek mind, akik a magyarság rossz hírét vitték a világba. Miattuk a magyarok kirekesztett és megbélyegzett nép lett - de senki sem kiáltott rasszizmust, amikor a Kanadában élősködő pakisztáni meg négerföldi véleményt alkotott róluk, mint egy más földrészről érkezett rasszról. Holott azok a negatív vélemények (láttam a tévében anno) keményen rasszista kijelentések voltak.

Azonban.
Amikor én viszont azt mondom, hogy a Kanadában tolvajkodó népség nem magyar, hanem cigány volt, méghozzá legrosszabb fajtából (szintén közeli ismeretség miatt, vagyis nem hallomásból meg újságból jöttek az élmények), rögtön azt fröcsögi a sok hülye agymosott, hogy rasszista vagyok. Ez itt a gond, nem is a kettős mérce, mert ezeknek ehhez már nincs elegendő agyuk (nem fogják fel, mi az), hanem a fröcsögés, ami a falkaszellemből is sugárzik - no meg az, hogy a saját bőrszínem, a saját vérem, a saját testvérem és fajom fordul ellenem, amikor igazat beszélek.

Két lehetőséged van a világban. Egyik a gyávaság. Néha ezt választom - ilyenkor csak a magam dolgaival törődöm. Időnként hetekig tart. Nem érdekel semmi, nem mondok semmit.
A másik út az egyéni szólásszabadságod. Amit mások nem akarnak neked megadni - amit magadnak kell teljesíteni és engedélyezni. Veszélyes? Nagyon is. Amikor okosan, a saját blogodat vezetve, pontról pontra leírod, hol a hiba az adott eseményben, azt a hatalom nem kultiválja. Teheti, hogy elhallgatta - már nincsenek demokráciák. Könnyű dolga van? Könnyű.
Szóval... nehéz a választás. Néha feleségem azt tanácsolja, hagyjam az egészet a fenébe. Talán igaza is van.

@George L. Rockwell: @dobókötél: Köszönöm a hozzászólásokat, nem tudok mit hozzátenni, csupán azt, hogy remélem, nem csak mi hárman vagyunk "rasszista undorító töltelékek", hanem akadnak még. A cikket pár ember elolvasta, de sokaknak nincs férfiasan kemény golyó a gatyájában hozzá is merjen szólni.
Ez van manapság. A gyávák és agymosottak világában élünk.

Paraphone 2015.02.06. 17:25:17

Henry Fordtól (igen, ATTÓL a Fordtól) olvasom A Nemzetközi Zsidó-t.

Nem érzem közben úgy, hogy összemocskolnám vele magam.
Sőt.

Nem tudom, hogy MaO a "gyávák és agymosottak" világának mennyire tipikus szelete, de az erősen sanszos, hogy ha létez(het)ne egy nyíltan rasszista és/vagy antiszemita párt, akkor egy titkos szavazáson a "bűnös" csendestöbbség simán összehozná nekik a kétharmadot.

Egyebet nem tudok erről mondani.

A golyóim pedig karcolják a gyémántot is.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2015.02.06. 20:01:36

@Paraphone: Lehet, hogy félreértelek, de az is meglehet, hogy nem. Kérlek, így kezeld a mondataimat.
Nem hiszem, hogy a zsidóság (a zsidók) és a rasszizmus között bármiféle jeleket kellene raknunk. Nem hiszem, hogy maga a rasszizmus arról szólna, hogy most "zsidózom" vagy "cigányozom" egyet - ez csak az ostoba trollok, agyferdített magyarlegények, illetve kiszolgáló talpnyalók és bérencek agymenése. A legnagyobb gondom, amikor szemmel láthatóan és füllel hallhatóan a magyart, a fehéret, az építő embert pocskondiázzák - de azt lehet. Teszik ezt ugyanolyan szépen és körültekintően, nagyon óvatosan, de mégis céltudatosan megfogalmazva, hogy szinte meztelennek érzed magad tőle, mert éppen most erőszakoltak meg. Éppen most küldtek el anyád valagába, szemét, mocskos kis köcsög fehér geci...

Ez itt a baj. Amikor te írsz körbe dolgokat ("Nehezen Tüsszentők", "olyan ember, akinek Ferihegyre kell mennie, hogy hátra tudja fordítani a fejét", "tetűhintás", satöbbi), akkor persze mindenki és mindig rögtön tudja, hogy egy rasszista köcsög vagy, aki nem érdemel kíméletet. Ez bánt. Főleg, amikor a saját fajtám ront nekem.

Azzal viszont teljesen egyetértek, hogy ha valaki a rasszizmusára akar pártot alapítani, akkor megtehesse. Ez nem bűn. Tegye! Alapítson! Kit érdekel? Ha akarom, támogatom, de ha akarom, ellene szólok fel és tovább szopkodom a niggerek és arabok faszát. Ha úgy érzem, hogy ez a helyes út, ezt kell megtennem.

Egy kis példa.
A rasszizmus egészsége itt Németországban mostanában csap arcon. Nem titok, hogy munkát keresek, hiszen pénzzé szeretném tenni a tudást, amit Kanadában szereztem - lehetőségeket keresek. Éppen ma beszéltem egy állami tisztviselővel, aki tudomásomra hozta, hogy pár évvel ezelőtt még könnyedén jöhettem ide a magyar vagy angol nyelvtudásommal, akár semmi német ismerettel, mert ha volt egy ilyen kiemelkedő szakmám, mint az enyém, akkor rögtön felvettek - nem érdekelt senkit sem, hogy nem tudok cigiszünetekben hozzászólni a "ja, gut", az "Ich habe Durst", meg az "Gib mir ein bisschen Bier" címszavakhoz. Manapság viszont egy értékelhető beszédkészséggel képtelen vagyok a telefonos interjúkon tovább lépni, mert érzik a vonal másik végén, hogy nem beszélem anyanyelvi szinten a németet.
Röhej. Pár éve még kaptak utánam - most menjek az anyámba. Hogy is van ez? Mi történik itt? Hát igen - egészséges német nemzeti öntudat kezdett épülni, amit betehetünk megkülönböztetésnek is (közel a rasszizmushoz), vagyis a németek megunták a sok hülyét és önmaguk közül akarnak válogatni. Nem akarnak több macedónt meg törököt, nem akarnak buta magyarokat, akik csak a seprűvel bánnak jól a gyárakban, meg csomagok A-ból B-be hordására alkalmasak a nagy eszükkel. Egyszerűen egy komoly, rasszista/védekező beidegződés kezd kialakulni - nagyon helyesen.

Örülök neki, ha több "golyós magyar" él otthon, mint azt gondolnám. Nem is benned kételkedtem, mint ahogy az előtted hozzászólókban sem. Nem veletek van a probléma. :-)

KisMat(y)iz 2015.02.09. 07:38:15

Szevasztok

Én is egy egészséges rasszizmussal élek, szerintem is teljesen normális, ha a saját életformádat véded.
Régóta olvasom a blogjaidat, Bobb valószínűleg tudod ki vagyok, mostanában váltottunk levelet(nem evvel a nick-el).

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2015.02.09. 11:28:39

@KisMat(y)iz: Nem tudom, ki vagy - elég sok levelet váltottam az elmúlt időszakban olyanokkal, akikkel előtte nem igazán. Szóval... mindegy is. Tény, hogy az egészséges nemzeti öntudat, az egészséges FAJI öntudat (ezt nevezzük rasszizmusnak) szükséges a túlélés szempontjából. Ha nem vagyunk rasszisták, ha nem védjük a sajátunkat (föld, asszony, kultúra, jövőkép, étel, bármi), akkor végünk van - és ez nem vicc. Nyugodtan cserélhetünk kontinenst az afrikai nigerekkel, akik szívesen jönnének ide. De mi lesz utána? Ki fogja rendben tartani és tovább fejleszteni Európát? Ők? Ők erre nem képesek. Ha képesek lennének rá, már Afrikában is megtalálható lenne ugyanaz a civilizált életforma, ami itt nálunk.

Ezért jó rasszistának lenni, mert tisztában vagy a dolgok állásával és tudod, meddig kell kinyújtanod a kezed, eltartva magadtól a szemetet. Eddig és ne tovább. Aki pedig ezért megvet téged, az mehet nyugodtan Afrikába (persze, most sarkosítottam), élhet ott - vagy Miskolcon az Avason. Hajrá. Budapesten a nyolcadik vagy kilencedik kerületben. Hurrá. Vannak ötleteim. :-)
süti beállítások módosítása