HTML doboz

<script id="_wau0em">var _wau = _wau || [];
_wau.push(["colored", "dwcdt1wfsmgg", "0em", "493915ffffff"]);
(function() {var s=document.createElement("script"); s.async=true;
s.src="http://widgets.amung.us/colored.js";
document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
})();</script>

Tom Bobb Blokk

“To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.” "Ha tudni akarod, ki szabályoz (irányít) téged, egyszerűen keresd meg, ki nem kedveli a kritkádat." - Voltaire (saját fordítás)

ELÉRHETŐSÉGEM

Ha már nem elég a személyeskedés itt a cikkek hozzászólásaiban, hadd szóljon a párbaj kettőnk között. Itt mindig megtalálsz:

tombobb kukac freemail.hu

De legyél kimért, pontos és egyszerű. (Nem viccelek.) Nincs időm marhaságokra felelni.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

  • urlajos: Boldog,békés újesztendő kívánok az egész családnak. urlajos (2018.01.02. 09:02) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • Tom Bobb: @urlajos: Köszönöm biztató és kedves szavaidat. Nem titkolom, hogy jó volt olvasni őket. Nagyjából... (2017.10.31. 21:11) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • urlajos: Kedves Tom! Én már nagyon régóta olvasom írásaidat.Mint egyszer már jeleztem,minden írásod megvan... (2017.10.26. 21:24) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • F.M.J.: www.youtube.com/watch?v=G2tGpnh1sbI (2017.09.24. 23:53) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • Tom Bobb: Eljött hát a szombat este - és még élünk. Nem haltunk ki. :-) Tegnap délután Kendével játszottam m... (2017.09.23. 23:12) A SZEPTEMBER 23-RA TERVEZETT KIHALÁS
  • Utolsó 20

TBB main page

Tom Bobb bejegyzése 2016. március 01. Szólj hozzá!

VAJNA APU AZT ÜZENTE...

Címkék: Nemes Jeles László Facebook-cikk

Nem is tudom, hogy röhögjek-e vagy sírjak, mikor egy köztudottan simlis tolvaj "amerikai producerféle", amolyan megtűrt hülyegyerek jön a nagy arcával, hogy majd ő most jól megmondja...
Vajna András, a kis Andriska, aki egyedül lófaszt sem tudott felmutatni odakinn a Nagy Víz másik oldalán (mindig szüksége volt az igazi producerre és "látó" emberre, Mario Kassar-ra), adócsalás miatt hirtelen szépnek látta Magyarországot és jött is, mint aki seggbe kúrtak-rúgtak - mert minden bizonnyal így történt.

Ez a senkiházi most oktatni kezd, mikor nagyjából pont annyit ért a dologhoz, mint te vagy én. Elmondja, hol a hiba a magyar filmgyártásban, melyik film miért rossz és miért lehetne jobb, közben veri a mellkasát, hogy "bezzeg a Saul fia", miközben lófaszt sem tudott a filmről, a tervezetről és az egészről - csak belekerült abba az örvénybe, amit a belterjesek szépen összehoztak az idei "trademark-film" elkészülte után.

Szóval Andriska a tehetségtelen, hirtelen beszélni kezd - bár ne tette volna. Szerinte (meg az általa mostanában többször lecumizott Jeleske szerint)(a cumizást most nem úgy értettem, ahogy te) azok, akik valami fennkölt módon ellent mernek mondani és véleményeket hangoztatnak a "trademark-film" miatt, amiben meseszerű hősök csinálnak mesés dolgokat és az egészet egy szirupos kameraállással próbálják fókuszba állítani, csak olyan emberek fröcsögése, akik persze nem értenek hozzá.
Lehet itt csinálni "valamit", hiszen Andriska jól meg is mondta, hogy ne fikázz, hanem csinálj már valamit, mielőtt kikezded a "trademark-dolgokat". Hát barátom, csinálnék is, de mivel nem vagyok belterjes tag, nekem valóban meg kell dolgoznom a sikerért és keményebb, évekig vagy évtizedekig tartó utat kell taposnom.
Magyar vagyok. Olyan rohadtul echte magyar, hogy még turistaként sem mehetek "Lopottföldre", mert a karvalyorrúak kinéznének engem a külsőm és a vallásom miatt.

Szóval... pofa be, te tehetségtelen kis gömböc. Ez a film nem a te érdemed és más is meg tudná mutatni, hogy ér annyit, mint egy-egy szemel látható, tagadhatatlan zsidó író,szereplő vagy rendező - csak hát a vallás, a rassz, a faji hovatartozás miatt... Ismered te ezt, ugye? Mennyi elutasításod volt az elmúlt évtizedekben a rasszizmusod miatt, kicsi fiú? Hagyjuk már, oké?

Nem is tudom, hogy röhögjek-e vagy sírjak, mikor egy köztudottan simlis tolvaj "amerikai producerféle", amolyan megtűrt...

Posted by Tom Bobb Blokk on Tuesday, March 1, 2016

A bejegyzés trackback címe:

http://tombobb.blog.hu/api/trackback/id/tr138433188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.