HTML doboz

<script id="_wau0em">var _wau = _wau || [];
_wau.push(["colored", "dwcdt1wfsmgg", "0em", "493915ffffff"]);
(function() {var s=document.createElement("script"); s.async=true;
s.src="http://widgets.amung.us/colored.js";
document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
})();</script>

Tom Bobb Blokk

“To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.” "Ha tudni akarod, ki szabályoz (irányít) téged, egyszerűen keresd meg, ki nem kedveli a kritkádat." - Voltaire (saját fordítás)

ELÉRHETŐSÉGEM

Ha már nem elég a személyeskedés itt a cikkek hozzászólásaiban, hadd szóljon a párbaj kettőnk között. Itt mindig megtalálsz:

tombobb kukac freemail.hu

De legyél kimért, pontos és egyszerű. (Nem viccelek.) Nincs időm marhaságokra felelni.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

  • Don Calo': Olvastam a Kurucon az önvédelemmel és a rejtett viselésű ö.v. fegyverekkel kapcs. hsz. írásodat. E... (2018.12.19. 13:43) ÉRDEKES MONDÁSOK ÉS „ELSZÓLÁSOK”
  • urlajos: Boldog,békés újesztendő kívánok az egész családnak. urlajos (2018.01.02. 09:02) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • Tom Bobb: @urlajos: Köszönöm biztató és kedves szavaidat. Nem titkolom, hogy jó volt olvasni őket. Nagyjából... (2017.10.31. 21:11) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • urlajos: Kedves Tom! Én már nagyon régóta olvasom írásaidat.Mint egyszer már jeleztem,minden írásod megvan... (2017.10.26. 21:24) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • F.M.J.: www.youtube.com/watch?v=G2tGpnh1sbI (2017.09.24. 23:53) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • Utolsó 20

TBB main page

Tom Bobb bejegyzése 2016. február 09. Szólj hozzá!

A TANÚ - A CSECSEMŐ - A HAMIS TANÚ

Címkék: náci II. világháború Facebook-cikk Orosz Angéla

Megint teljesen rendben vagyunk, hiszen a világ így helyes, így is értelmezhető az Irányítók vagy inkább Gazdák által. Ezt kell elfogadnunk, mert valójában nincs sok választásunk.
Még.
 
Történt pedig, hogy a "gaz és álnok" nácifasiszták táborokat létesítettek, ahol emberek haltak meg. Hihetetlen, de a "jófejek vagyunk" amerikaiak meg angolok is felhúztak pár érdekes tábort (háború előtt, alatt és után is) - csak ezekről, meg az ott meghalt emberek millióiról nem beszélünk. Hogyan is venné az ki magát? Ahogy az Izraelben létesített "Palesztina" nevezetű tábor is abszolút tabutéma, már ha jót akarsz magadnak...

A világ (egy darabig még) sokat emlegetett és úgymond leghíresebb táborának szülötte, aki ma már 71 éves, tanúskodni akar és fog is egy egykori lágerőr (nem az én szavam, csak kölcsönvettem) perében, amelyet valami félresikerült logika miatt manapság tartanak. Mert, ugyebár, nincs semmi más gonoszság a világban - gyorsan elő kell rángatni 90-95 éves egykori katonákat, akik az akkori hadi törvényeknek megfelelően (melyek az egész világra érvényesek, talán még ma is), parancsot teljesítve végezték a dolgukat. Háborús idők voltak, mindenki tudja, mi járt akkoriban parancsmegtagadásért. Csak a rend kedvéért: még ma is igen szigorú a szabály ez ügyben (pedig nincs világégés, vagy mifene).
Egyszóval, a mi kis magyar származású zsidó (ő mondta, ő mondta) kis Angélánk, aki a táborban született 71 éve, most tanúskodni akar, mert (saját szavaival) "szükség van ezekre a perekre".
 
Én meg azt mondom, hogy szükség van egyéb perekre is. Nem példálózok, de az utóbbi 10-15 évben elég sok francia, amerikai, kanadai és német, ausztrál és egyéb katonatiszt (lágerőr) követett el emberiség elleni kemény bűntetteket. Sokszor bizony keményebbeket annál, hogy állsz a kapuban a 2-4 órás váltásban és nézed, ahogy vonatok jönnek és mennek.
Mert bár Angéla meg van róla győződve, hogy az égett hús szagát minden őrnek éreznie kellett (volna), de én valamiért hadd higgyem már el, hogy a lágerőr éppen náthás volt (vagy mi a fene) és nem érzett semmit. Még a hamut sem vette észre, ami pedig (amerikai filmből tudjuk, valami "listásból") egész keményen pergett felfelé a kéményekből, hogy aztán hópiheként terüljön szét a tájon...
Ne már. Ha nem emlékszel, bűnös vagy, ha ott voltál, bűnös vagy, de ha kétségbe mered vonni (kérdéseid vannak a dologgal kapcsolatban) szintén bűnös vagy.
 
Nem jó ez így.
 
Egy magát magyarnak képzelő zsidó nő, aki jelenleg Kanadában, Montreal városában élvezi a túlélők finanszírozására létrehozott alap sosem megszűnő anyagi támogatását, valahogy nem igazán jó tanú egy olyan ügyben, amelynek (állítólagos, sok kérdést feltevő) idejében még éppen csak beszart meg kajáért ásítozott.
Nézd másként a dolgot. Tanúnak hívnak valahová, ahol pont kis szaros korod idejéből kell valamit megmondanod. Mondjuk, hogy anno, mikor éppen csak kiszartak a világra, vajon a szomszéd tényleg elemelt-e valamit a csirkék közül vagy csak egy kóbor szabolcsi menyét volt az. Érted? Miféle tanú lehetsz egy ilyen nagy volumenű ügyben, amikor még arra sem emlékezhetsz, hogy egyáltalán napjában hányszor szartad össze magad?
 
Persze. Élő lelkiismeret. Angéla az általuk nagydobra vert "lelkiismereti bűn" élő tanúja, akinek jogában áll egy ma 90-95 éves egykori lágerőr ellen vallani - hiszen zsidó. No persze. A zsidóknak mindent szabad. Tiltani, fenyegetni, hamis tanúskodni és ölni, gyilkolni, megsemmisíteni - bármikor és bármit. Bármennyit.
 
Jó lenne, ha az ilyen emberek onnan Montrealból ellátogatnának arra a területre is, amelyet a haverjaik és szinte családtagjaik manapság teljesen lerombolnak, ahol napjában ölnek embereket (gyerekeket és nőket is, nincs tabu), ahol a fenyegetés mindennapos általuk - és ott mutogatna ujjal a ma olyan fickós kis "lágerőrökre", akiknek Jischak meg Shlomo a neve és kis aranyos fejfedőt hordanak a katonai bukósisak alatt, nem feledve, mi különbözteti meg őket a valós emberi lényektől.

Megint teljesen rendben vagyunk, hiszen a világ így helyes, így is értelmezhető az Irányítók vagy inkább Gazdák által....

Posted by Tom Bobb Blokk on Tuesday, February 9, 2016

A bejegyzés trackback címe:

https://tombobb.blog.hu/api/trackback/id/tr228376990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása