HTML doboz

<script id="_wau0em">var _wau = _wau || [];
_wau.push(["colored", "dwcdt1wfsmgg", "0em", "493915ffffff"]);
(function() {var s=document.createElement("script"); s.async=true;
s.src="http://widgets.amung.us/colored.js";
document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
})();</script>

Tom Bobb Blokk

“To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.” "Ha tudni akarod, ki szabályoz (irányít) téged, egyszerűen keresd meg, ki nem kedveli a kritkádat." - Voltaire (saját fordítás)

ELÉRHETŐSÉGEM

Ha már nem elég a személyeskedés itt a cikkek hozzászólásaiban, hadd szóljon a párbaj kettőnk között. Itt mindig megtalálsz:

tombobb kukac freemail.hu

De legyél kimért, pontos és egyszerű. (Nem viccelek.) Nincs időm marhaságokra felelni.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

  • Don Calo': Olvastam a Kurucon az önvédelemmel és a rejtett viselésű ö.v. fegyverekkel kapcs. hsz. írásodat. E... (2018.12.19. 13:43) ÉRDEKES MONDÁSOK ÉS „ELSZÓLÁSOK”
  • urlajos: Boldog,békés újesztendő kívánok az egész családnak. urlajos (2018.01.02. 09:02) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • Tom Bobb: @urlajos: Köszönöm biztató és kedves szavaidat. Nem titkolom, hogy jó volt olvasni őket. Nagyjából... (2017.10.31. 21:11) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • urlajos: Kedves Tom! Én már nagyon régóta olvasom írásaidat.Mint egyszer már jeleztem,minden írásod megvan... (2017.10.26. 21:24) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • F.M.J.: www.youtube.com/watch?v=G2tGpnh1sbI (2017.09.24. 23:53) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • Utolsó 20

TBB main page

Tom Bobb bejegyzése 2016. február 25. Szólj hozzá!

ÚJABB ZSIDÓ OSTOBASÁG - KÖSZÖNJÜK

Címkék: Facebook-cikk

Bármilyen hihetetlen, ti fröcsögő és gusztustalan földi lények, akik magatokat kiválasztottaknak képzelitek, de már megint piszkáljátok a normálisan gondolkodó embereket - újra és újra előszedtek ostoba ötleteket, legendákat és selejtes gondolatokat, csak azért, mert (egyelőre) megtehetitek. Miért nem azzal foglalkozunk inkább, milyen ronda és gusztustalan egy nőstényállat volt Golda Meir, aki inkább nézett ki valami iszonyatosan visszataszító férfinek, mintsem nőnek? Miért nem beszélünk az ő arcáról és testéről? Az ő nyavalyáiról? Miért nem ezzel foglalkozunk? Az ő szemmel látható betegségeivel is foglalkozhatnánk - idegbeteg volt, aki az atombombát is be akarta vetni, egy elmebeteg vezető, nem beszámítható... Vagy azza is foglalkozhatnátokl, hogy az általatok ugyan tisztelt, de végeredményben csak egy mocskos kis terrorista Ben-Gúrión miért nem tudott rendesen pisálni, miért szúrt és tépett neki éveken keresztül a vécékagyló fölött állva (én nem mondtam, hogy seggbekukitól, de még az is elképzelhető)? Érted ezt, barátom?

Egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy bár elég tekintélyes az a zsidó érdek, amely a mai világbeli- és magyar újságírást, televíziós adásokat és mozifilmeket irányítja, de mégis, semmiféle fék nincs már ezekben a lényekben. Nem értem, miből gondolják, hogy ha a normális embereket fikázzák és bökködik, akkor a világ rendben lesz? Miért nem azzal foglalkoznak, hogy a satnya és szerencsétlen kerekesszékes Roosevelt mennyire nem volt gondolkodó és a kornak megfelelően gerinces férfi, vagy hogy hogyan létezhet, hogy Churchill a mai napig előkelő helyen áll a világ legnagyobb terrorvezetői között? Miért nem Rabin vagy Sámir, esetleg Perez vagy Sarón (mind egykori terrorista főnökök, később egy Izrael nevezetű koncentrációs tábor vezető elnökei) múltjaival és (elme)betegségeivel van tele a sajtó? Szívesen olvasnék arról, hogy a feltételezések és legendák szerint valaki ebben a büdös életben egyáltalán megbökdöste Meirt - vagy csak a Kaszás maradt neki, de az is undorodva piszkálgatta a botjával?

Erről szól a köpködés, kis fejfedősök. Nem másról. Miért kell folyamatosan nagy tömegben ránk önteni a marhaságaitokat, amelyeket persze "megtámogatott", "hiteles forrásból jelölt" őrültségekkel támasztotok alá? Egy olyan belterjes és már általatok is követhetetlen hálózat rabjai vagytok, amelyet már arról fel lehet ismerni, ahogy és amilyen nyelvezettel elkezditek a hazugságokat, hazudozásokat és félrebeszéléseket...

Mindössze ennyit szerettem volna. Soha, semelyik vezetőnek nem volt semmi különleges baja, mindig csak ezt az "ördögöt", Adolfot kell elővenni, ha kicsit fellélegzett már a közvélemény, illetve napok semmittevése után hadd jöjjön egy-egy "táboros őrültség", hiszen már rég volt... Hát, ha erről szól ma a tájékoztatás, akkor sok embernek igaza van, amikor sci-firől zagyvál. Mert a nyomás, amit a világra fröccsentetek, inkább nevetséges, mintsem valós. Szánalmas próbálkozás volt ez a cikk is.

Bármilyen hihetetlen, ti fröcsögő és gusztustalan földi lények, akik magatokat kiválasztottaknak képzelitek, de már...

Posted by Tom Bobb Blokk on Thursday, February 25, 2016

A bejegyzés trackback címe:

https://tombobb.blog.hu/api/trackback/id/tr618420038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása