HTML doboz

<script id="_wau0em">var _wau = _wau || [];
_wau.push(["colored", "dwcdt1wfsmgg", "0em", "493915ffffff"]);
(function() {var s=document.createElement("script"); s.async=true;
s.src="http://widgets.amung.us/colored.js";
document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
})();</script>

Tom Bobb Blokk

“To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.” "Ha tudni akarod, ki szabályoz (irányít) téged, egyszerűen keresd meg, ki nem kedveli a kritkádat." - Voltaire (saját fordítás)

ELÉRHETŐSÉGEM

Ha már nem elég a személyeskedés itt a cikkek hozzászólásaiban, hadd szóljon a párbaj kettőnk között. Itt mindig megtalálsz:

tombobb kukac freemail.hu

De legyél kimért, pontos és egyszerű. (Nem viccelek.) Nincs időm marhaságokra felelni.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

  • Don Calo': Olvastam a Kurucon az önvédelemmel és a rejtett viselésű ö.v. fegyverekkel kapcs. hsz. írásodat. E... (2018.12.19. 13:43) ÉRDEKES MONDÁSOK ÉS „ELSZÓLÁSOK”
  • urlajos: Boldog,békés újesztendő kívánok az egész családnak. urlajos (2018.01.02. 09:02) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • Tom Bobb: @urlajos: Köszönöm biztató és kedves szavaidat. Nem titkolom, hogy jó volt olvasni őket. Nagyjából... (2017.10.31. 21:11) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • urlajos: Kedves Tom! Én már nagyon régóta olvasom írásaidat.Mint egyszer már jeleztem,minden írásod megvan... (2017.10.26. 21:24) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • F.M.J.: www.youtube.com/watch?v=G2tGpnh1sbI (2017.09.24. 23:53) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • Utolsó 20

TBB main page

Tom Bobb bejegyzése 2015. január 05. 15 komment

TB–BLOKK - 3.

Címkék: náci sixx Irak Origo

blokk3poster.jpg

- január -

Erős hónappal és remélhetőleg még erősebb évvel nyitunk.
Köszöntelek 2015-ben, ami tárgyévben a terveim alapján olyan 20-25 cikk fog ezen a blogon megjelenni, szép lassacskán, nem elkapkodva a dolgokat – minőségben utazunk. A most következő érdekességek persze még a tavalyi évről nyúlnak ide, de hidd el, nagyon izgalmas témák, mellette (megkísérlem) még aktuálisak is. Hát hogyne.
Az én világom mindig is arról szólt, hogy nem a napi aktualitásban kerestem hozzászólást, hanem olyanokban, amiknek még később is emlékük és nevük lesz. Így fogunk tenni a jövőben is. Én idelökök neked pár érdekességet, te elolvasod, aztán évek múlva újra elolvasod, és azt mondod, ez igen – ez a Tom gyerek tényleg a jövőbe lát, vagy mifene…

Viccet félretéve.
Időtálló bejegyzéseket akarok, remélem sikerülni is fog. Kellemes olvasgatást, lapozz és dühöngj velem egy keveset. Lesz min.

1. Az Oscar-díjas mesterlövész

Az még elfogadható is lenne, hogy vannak ezek a belterjes és bennfentes valakik, akik minden évben összegyűlnek, hogy egymást éljenezve és egymás seggét legbarátságosabb szóval élve is nyalogatva kihirdessenek maguk közt egy-egy szabadon választott nyertest. A ceremóniát Oscar-díjátadónak nevezzük, a szobor neve nem Jichak, hanem stílusosan Oscar, és persze a világ agymosottabb része képes még szurkolni/tapsikolni is ennek a trágyadombnak – hiszen az milyen művészi már!
Nem az.
Az Oscar-díj immáron évtizedek óta egy lassan csak egymással háló/kefélgető és egymást nagyon nagy tiszteletben tartó (hiszen egy család vagyunk) társaság abszolút magánprojektje, amihez neked semmi közöd sincsen. Azonban ahhoz, hogy világraszóló legyen a hülyeség, sokszor már hónapokkal a kezdése előtt elkezdenek „átmosni” téged, hogy mindenképpen élj vele, beszélj róla, ott legyen a közeledben a dolog. Majdhogynem el kell hinned, hogy az Oscar-díj egy véleményformáló díjazás. Hogyne.

Förtelem.

Az a baj ezekkel a „alkotásokkal”, hogy hazugok. Ahogy hazug maga a nemzet is, amelyik osztogatja ezt a Moshe-szobrot Oscar-szobrot, hiszen a nyertesek (és a jelöltek) mögött valójában legtöbbször nincs is érték. A filmek hatásvadász produkciók, gyakran persze gaz nácikról és a holokauszt elnevezésű (korántsem szabadidős) dologról szólnak, vagy éppen elnyomott/megerőszakolt/kitaszított négerekről, esetleg még náluk is ügyefogyottabb emberkékről (itt a bőrszín már másodlagossá vedlik), akiknek viszont a szívük minden esetben nagy (látszik, hogy még senkit sem dobáltak meg szarral a hülyegyerekek odaát Amerikában)(mert ez nem jellemző).

Hihetetlen, hogy ezek a senkiházi trógerek olyan filmekkel akarnak nyerni, mint a most következő. Az USA lerohant egy független államot (Irak) és közel egymillió embert ölt meg, amíg sikeresen gyarmati szintre süllyesztette (2001-2012), ez mellett több millió iraki állampolgár elmenekült a katona megszállás alatt, és most hirtelen egy nagyon jó sztori kerekedik ki ebből.
Van egy mesterlövészünk, természetesen fehér ember, amerikai állampolgár és katona, aki mestere a lövészetnek (innen a frappáns és egyedi filmelnevezés – „A mesterlövész”), és aki nem élhet muzsikaszó nélkül… izé: mások geci módon rejtekhelyről lelövése és meggyilkolása nélkül. Ez az ember egy drámai és elkötelezett valaki, akiről most lerántjuk a leplet – igenis köze volt hozzá, hogy bátor amerikai katonák százai menekültek meg a gaz ellenségek robbanóanyagai/fenyegetései elől.

Mi van???

Elfoglaltál egy független államot. Emberek tűnnek el és halnak meg, mialatt sokszor kijárási tilalom van a városokban az utcákon. Szükségállapot, baszd meg. Fegyveres katonáid ezrei, ha nem tízezrei élnek kibiztosított gépfegyverekkel és gépágyúkkal, lángszórókkal, bombákkal és tankokkal, ez mellett milliónyi mindenféle elképzelhető és nekünk talán már elképzelhetetlen pusztító fegyverekkel körülötted. Elvették a földedet, vele együtt a jövődet is. Tudod jól, hogy kizsákmányolnak, hogy te már egy gyarmaton élsz – hiába, hogy előtte egy diktatúrában élték, de legalább a saját kibaszott földeden tetted ezt…
És aztán látod, hogy nem akar változni a dolog – ezek itt fognak maradni életük végéig! Mit tehetsz? Elkezdesz csipkelődni. Ennyi.
Azt mondom, teljesen természetes, hogy egy leigázott országban a nemtetszésüket kinyilvánító polgárok elkezdik sorra ölni a gyarmatosító hadsereg katonáit. Ez így volt régen is, mert ez emberi természet. Idejöttél, elfoglaltad a területemet és azt várod, hogy mosolyogjak hozzá? Nem fogok. Vagyis az Oscar-díjra esélyes kibaszott mesterlövész elmehet a bús picsába az általam tisztelt Eastwood rendező úrral egyetemben, mert ez nem hős sztori, hanem egy túlságosan is felülértékelt terrorista mozi a világ jobbiknak hazudott feléből.

Na, ezekről szól a díj. Így nézd ezentúl a gáládat. Így tapsolj hozzá – maradj fönn hajnalig, legyen csipsz és kóla, minden földi jó, mert erről te nem maradhatsz le. Gratulálok.

2. Ez a cikk nem kommentelhető-sorozat 3.

Megint nem azzal van itt baj, hogy olvasunk valamit, aminek nagyobb a füstje, mint a lángja. Azt mondom, ezzel nincs semmi baj, hogy a muszlimok szép lassan elözönlik Izrael bábállamot és felderítéseket végeznek, mert ez így teljesen természetes. A cikk is írja, hogy növekszik a „turisták” száma – nagyon helyes.
Azonban valahogy nem értem, vagyis elég nehezen tudom felfogni, hogy ha egy cikkben zsidók és arabok szerepelnek együtt, akkor az hirtelen miért lesz „nem kommentelhető” kategória? Hiszen jelen esetben még azt is észrevehetjük, hogy zsidó barbáraink barátaink ezúttal emberséges hozzáállást mutatnak, hiszen nem pecsételnek az olyan muszlim utazók útlevelébe, akik ezt kimondottan kérik. Ennek oka, hogy sok másik arab országban nem néznék jó szemmel a Juszufot, ha lenne az útlevelében egy hatágú fehér–kék pecsét…

LINK

3. Kitiltásaim (háttér)története

Történt pedig, hogy olvasgatva a (ez nem a reklám helye) „commentes blogot”, amit akkoriban még csak nagyjából egy ’sixx’ nevezetű beképzelt hülyegyerek vezetett, egyszer csak rájöttem, hogy ezt a nagyarcút helyre kéne rakni.
Mondom, mi volt.
A probléma a tisztelettel van. Bárki más véleménnyel volt a blog bármelyik bejegyzésével kapcsolatban, mint ami ’sixx’–nek tetszett volna, a bolondja rögtön leugatta a komentelőt, méghozzá olyan alpárian ócska stílusban, hogy egyik nap aztán tollat ragadva megkérdeztem, mégis merre hány méter…
Talán épp azt a tiszteletet hiányoltam, amit bloggerként megadsz a kommentelőid fele.

Ennek olyan két éve.

Rögtön büntetést kaptam, elküldtek a francba a hátsó padba térdepelni, méghozzá kukoricára – vagyis ’sixx’ szép jól kitiltott a blogról, amiért teljesen normális hangnemben megkérdeztem, miért ilyen oltári barom a bejegyzéseihez hozzászólókkal. Nem volt a kérdésemben semmi sértő, nem kekeckedtem és még máskor szeretett pikírt felemet is levakartam magamról. Tényleg csak kíváncsi voltam.
Arról, hogy az őstulok (mi más lenne, egy adag vén faszkalap által támogatott politikai internetes oldal egyik szennyben turkáló oldalát vezeti) ennyire besértődött, nem tehetek. Az ilyenek csak a billentyűzet mögött nagy huszárok, ismerem a fajtájukat, mert volt részem mind vitatkozni, mind pedig fizikai találkozásra hívni hasonlókat (nem jöttek). Ez a ’sixx’ koma sem nyolcas (hiszen hatos akar lenni, ha érted a poént), nincs benne igazán semmiféle komolyabb csontozat, még azt is megkockáztatom, hogy munkaadói a pöcsölések közepette belekötözik a székébe, nehogy kicsússzon belőle.

Aztán pár héttel ezelőtt írtam a blog részére egy személyes levelet, melyben megkérdeztem, miért is vagyok kitiltva. Nem mintha könnyesre sírtam volna a párnámat a fertőben úszó szar blog miatt, csak érdekelt, hogy egyáltalán emlékszik–e bárki is odaát a baloldalon, hogy mi is ez a tiltás–pöcsölgetés.
Nem jön válasz.
Mit tehetünk hát? Nyugodtan leülhetnék és megírhatnám a ’sixxizmus’ pár árnyalatát, lehetne egy marha jó cikk arról, hogy mekkora tuskók vannak a hivatalos médiának benyögött szennyben (úszva a többi patkánnyal a szarban, fuldokolva, de ép ésszel fel nem fogva, hogyan kerültek oda és hogyan mászhatnának ki belőle – például ősgyíkokra hajazó erőfeszítésekkel, miközben kezdhetne növekedni imént említett nem létező gerincük is), de nem akarok időt fecsérelni ezekre az alakokra.

Ez is sok volt, hogy megírtam a háttérsztorit. Tettem mindezt azért, mert tudjuk, hogy ezek a szépfiúk szeretik nézegetni önnön felvett gúnyneveiket, és mikor ’sixx’ kolléga átlapozza a világhálót hatosok után kutatva (megint poénkodtam a nevével), akkor talán rálel erre a bejegyzésre.

Menj te a kurva anyádba, paraszt.
Nem mondunk ilyet.

A másik versenyzőnk mára az ORIGO elnevezésű másolatmédia moderátor csapata, úgy mint Dezsők, Lacik, Ferik és Pisták, mind szemüvegben a pöcsüket markolászva, arra izgulva rá, hogy egy–egy szarul megírt cikk után pontosan mennyi kommentelőt tudnak kitiltani a valós vélemények leírása miatt.
Itt is elkövettem azt a hibát, hogy egy rejtett erőforrásokkal foglalkozó, de a kibaszott cigányokat nem megnevező cikkhez kommentben elmondtam a véleményemet – szigorúan betartva a szabályt, hogy nem tiporunk sárba senkit. Van nekem eszem, nem vagyok a magam ellensége, nem akartam én megszegni az egyébként marha erős moderálási elveket…
Annyi volt a bűnöm, hogy leírtam, miszerint a cikkben cigányokról van szó.

Azannya!
Nem roma, nem emberfajta, nem is ember – cigány. Leírtam, hogy a cikkben szereplő véglények, akik a bűnt elkövették, bizony cigányok voltak, akiket így vagy úgy, de el kell ítélni, nem pedig mosdatni újra és újra. Na, a hozzászólásom perceken belül repült is, törlődött, mint a baloldali „kiegyensúlyozott híreket mondunk” internetes portál üzemeltetőinek segge, miután ’sixx’ kolléga elég fényesre nyalja nekik, így aztán gyorsan szerettem volna korrigálni a hibát.

Akkor már nem léphettem be.
Becsülettel vártam két–három napot, hátha az eseti tűnet csak egy hirtelen felindulás volt valamelyik pattanásos, önkényesen maszturbáló, legtöbbször kisfiúkról vizionáló „origós moderátor” részéről, de mikor már harmadik nap sem tudtam belépni, meglestem, másként működik–e a dolog.
Hát… nem a blogmotor volt rossz. Belépve másik névvel ismételten hozzá mertem szólni egy teljesen egyoldalú, abszolút agymosásra serkentő „oroszos cikkhez” (van belőlük bőven a hálón, mert most ez a menő, hogy gyűlölnünk kell őket izibe’), és nagy betűkkel felhívtam a moderátor figyelmét arra, miszerint ’freemail.hu’–s címet percenként lehet gyártani (ez a belépés egyik feltétele), regisztrálni meg marha könnyű, úgyhogy ne szívózzunk már egymással ilyen „kitiltalak, mert anyu és ’sixx’ is megmondta, hogy…” hülyeségekkel, mert ez nem vezet eredményre.

Egyszerűen nem értem ezeket a véglényeket. Tényleg szeretném megérteni, miért is baj, ha szépen, indulatok és erőszakos szavak használata nélkül (vagyis nem a most olvasott mondatokat utánozva) szólsz hozzá egy természetesen egyoldalúan agymosott cikkhez, felvillantva egy másik lehetőséget/oldalt/véleményt is, hiszen manapság, mikor ekkora hatalmad van neked is a világhálón, nincs értelme ilyen tiltásoknak. Legalábbis a civilizáltabb körökben.
Persze, egy magamfajta világot látott ember nehezen fogja fel, hogy a Magyarországon teljesítő ostoba barmok, mint a fentebb említett kolléga vagy az ORIGO dolgozója mennyire balkániak, és itt leginkább az agyi kapacitásukról beszélek. Egy magamfajta nem túl okos, nem túl ügyes, talán jó tollforgató, de nem valami nagy szám emberke nem képes felfogni ezt a pökhendi „majd én megmutatom” hozzáállást ezektől a magyar geci surmóktól, mint említettek.

Sajnálom, ha kicsit érdekesebb szavakat használtam. Ez volt a véleményem, ez volt az érzésem, miközben leírtam a két történetet, hogyan tiltottak ki. Persze, most mondhatod, hogy ha ilyen szavakkal esek neki a kommenteknek, persze hogy távoznom kell – de hadd világosítsalak fel. Nem, én egyáltalán nem szeretek ilyen ostoba, ronda és aljas szavakat használni.
Csak itt, a saját blogomon, csak most és csak neked – megtehetem.

4. Ez a cikk nem kommentelhető-sorozat 4.

Nácik megint.
Az USA kormánya nem fizet több nyugdíjat a már évekkel ezelőtt az országból kiebrudalt náci háborús bűnösöknek. Helyette fizet a zsidó háborús bűnösöknek, nem is keveset – kicsivel többet is, mint amit eddig a náciknak fizetett. Nem nyugdíjnak nevezzük, valami más a megnevezése, és évente három milliárd dollár az összege, amiért semmit sem kell tenniük odaát Izraelben.
De nem ez a lényeg.

A lényeg itt is a „nem kommentelhetőség”, hiszen hogy mik vannak, megint nácikról esett szó, akik annyira gonoszok voltak, hogy még a gyerekeik meg az unokáik is gonoszok. Legalábbis a hivatalos álláspont az, hogy a mai német lakosság velejéig gonosz, képes lenne visszatérni azokhoz a gyökerekhez, amiket ’45–ben sikeresen terrorbombáztak és éheztetéssel meg kivégzésekkel gyomlálgattak a győztesek.
Itt élek közöttük, látom, amit látni kell. A németeket a mai napig amolyan érdekes rabszolgasorsban tartják, vagyis kapnak egy megfelelő életkörülményt, van pénzük és kellemes életük, de elvesztették az identitásukat, a lelküket és… az agyukat. Olyan szintű agymosás megy végbe Németországban, amilyenre a világon sehol sincsen példa.
De nem erről akarok papolni.
A lényeg, hogy a nácik gonoszak, a zsidók ártatlanok, a szövetségesek megérdemelt győztesek.
Punktum.

Ugyanott vagyunk, mint fentebb is, vagyis megint csak érthetetlen, hogy miért nem kommentelhető egy cikk, amihez minden agymosott boldogan tapsikolna, hiszen tényleg ne fizessünk már nyugdíjat olyanoknak, akik „gázkamrásítottak”, meg „lámpaernyősítettek” és bizony titokban „szappanoztattak” is (ez már–már a „dubajoztatás” kategória, de hagyjuk).
Vajon miért fél egy internetes magazin attól, hogy a hülye cikkre elég sok helyreigazító komment érkezhet? Mi ebben a hiba? hol van ebben a hiba? Én azt tanultam meg a szüleimtől, hogy ha kimondok valamit (és ugyanígy: ha leírom), annak következménye van/lehet, amit vállalnom kell. Vagyis ha én leírom, hogy ez mekkora baromság már, hogy gaz náciknak nyugdíjat fizetünk – vállalnom kell, hogy sokan nem értenek majd egyet.
Nincs azzal semmi baj.
A „nem kommentelhető”–sorozatnak sosem lesz vége. Hetente bukkan fel egy–egy újabb hülyeség, sokszor tényleg elhűlve nézed, miféle barmok ontják magukból a cikkeknek nevezett, többnyire órákkal a másik, konkurens média utáni kullogásból ellopott tartalmakat. Elkeserítő, ahogy például megesett az is, hogy egy cikk kommentelhető volt, de rögtön azt követően, hogy okosabb emberkék is elmondták ellenvéleményüket, a moderátorok (gondolom, felsőbb pisi–kakis utasításra) nem kommentelhetővé tették a bejegyzést.

Ennél lejjebb már nincs. Talán csak ’sixx’ kolléga van lejjebb, de hát ő…
Hagyjuk.

LINK

Vége a móka mára, köszönöm szépen az olvasásodat.
Ha a „hatnevű” olvassa ezt a bejegyzést (vagy valamelyik farhaverja), innen is üdvözlöm és sok boldogságot kívánok neki a szüléshez… vagyis születéshez. Miket hordok itt össze? Másszon ki a szarból, növesszen hát gerincet, legyen kétéltűből újra gerinces féreg, ha kérhetem.
Sok sikert.

blokkindex10.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tombobb.blog.hu/api/trackback/id/tr337045331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G L Rockwell 2015.01.06. 16:43:01

Egy-egy blog kommentjeiben még csak-csak elanyázgatnak velünk, nácikkal, de az ilyen nagy látogatottságú szélsőbaloldali agymosodák nem engedhetik meg maguknak, hogy egy-egy cikk alatt az igazság is megjelenjen. Még valaki felébredne...

Egyébként tök érdekes 1-2 hetente belehallgatni egy híradóba vagy beleolvasni a(z) (zs)indexbe: olyan, mintha egy teljesen másik bolygóról szólnának a hírek.
Havonta 2-3 alkalomnál több ilyesmit sensinek sem nem ajánlok, mert nem tesz jót a vérnyomásnak.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2015.01.06. 17:53:11

@G L Rockwell: Most az ünnepek alatt édesanyámmal töltöttem pár napot, sokat voltam vele egy helyiségben és az ő kénye-kedve szerint folyamatosan köpködött a tévé. Amikor híreket mondtak a magyar televíziós csatornákban, az maga volt a kész káosz és röhögés számomra - úgy, ahogy mondod, mintha egy teljesen másik bolygón élnék és látogatóba érkeztem volna a Lucius 16-ra (vagy valami).
Emlékszem, egyik reggel palacsintát készítettem és közben olvasgattam a táblán, miket hazudnak a mai hírgyátók. Aztán persze röhögni kezdtem valami Fideszes baromságon, erre anyám kérdezte, mi olyan vicces - erre én mondom, hogy a "politika", erre meg persze durcás lett, mert én röhögök a politikán (szerencsére nem a Fideszen sértődött meg, mert ő sem kedveli őket). A lényeg, hogy legtöbbször már egy gyengébb politikai cikk is olyan szinten ferdít, hogy vagy elkezdesz rajta mérgelődni (de akkor hamar meghalsz szívgörcsben), vagy elkezdesz hangosan hahotázni - ez a jobbik =nem, nem a Jobbik).

Ugyanez a szisztéma érvényes már a sok amerikai szennyfilmre is. Múltkor nézzük a legújabb szart a kedvesemmel, ami eredetileg valami nagyon mély horror akart lenni, és folyamatosan röhögtünk, ahogy jöttek a rémek, a hangeffektek meg az ilyen szarok... Ugyanez a vígjátékokkal, mikor egyetlen arcizmunk sem rezdül a szerintük poénos dolgokon és végig szenvedünk attól, hogy igyekszünk valami rejtett utalást, kellemes élményt keresni, egy-egy jó viccet vagy szituációs helyzetet.

Vagy mi ketten lettünk teljesen ostobák a feleségemmel (nem zárom ki), vagy a világ ferdült el úgy (magával cipelve a sok barom agymosottat), hogy azt mások észre sem veszik, és csak mi tűnünk ki a tömegből.
Kicsit félelmetes. Bárhogy is van.

gizmo2666 2015.01.31. 12:48:08

@Tom Bobb: Tévét kéne nézned, akkor követnéd a kulturális mainstream-et, és máris röhögnél az ostoba poénokon, mert be tudnád illeszteni őket a tömegkultúrába. Vagyis veled van a baj.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2015.02.01. 08:45:13

@gizmo2666: Addig, amíg a hozzád hasonlók, az agyferdített ostobák, a tömegkultúrát istenítő balfaszok vannak többségben, természetes, hogy velem van a baj. Remélem, ez hamarosan (10-20-30 év alatt) megváltozik és felnő végre egy olyan korosztály, akik hozzám hasonlóan képesek önálló cselekedetekre, önálló gondolatokra és életre, akiknek nem kell sem tévé, sem távirányító, sem fröcsögő, egyoldalú híreket közlő média.
További kellemes alvást kívánok. Sose ébredj fel, élj békésen odabenn.

gizmo26666 2015.02.01. 10:10:04

@Tom Bobb: Látom az irónia ismeretlen fogalom a számodra.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2015.02.01. 10:37:31

@gizmo26666: Ha ironikus akarsz lenni, vedd el az utolsó mondatot, vagy enyhítsd a (félreérhető) élét egy szmájlival. Máris kezdhetünk haverkodni. Addig nem.

gizmo26666 2015.02.01. 11:15:08

@Tom Bobb: Te is olyan vagy mint a sixx. Neki sincs humorérzéke, viszont nagyon érzékeny, ezért kitiltja az embert

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2015.02.01. 12:37:16

@gizmo26666: Én egy nagyon érzékeny ember vagyok. Nem tévedsz. Ez leginkább abból a világnézetből fakad, amit vallok és aminek létét/meglétét sokszor előre meg is tudom/tudtam mondani (nem részletezzük), illetve abból, hogy nem nagyon bírom elviselni magam körül a hülyéket. Ez a legnagyobb dolog, ami bánt/sért/taszít. A buta emberek közelsége.
Igenis büszke vagyok műveltségemre és olvasottságomra - arra, hogy több száz oldalas regényeket készítek, melyeknek komoly tudományos hátteret is "adok", vagyis sokszor órákig böngészek egy-egy hétköznapi emberek számára már nem is érthető tudományos értekezést vagy egyéb cikkeket, szinte sikoltva a "felszabadításért". De megteszem, mert ez egy kihívás is számomra, hiszen (ellentétben az ostobákkal) ezzel is karban tartom az agyamat.

Hihetetlen humorérzékem van, amit az ismerőseim is éreznek és értékelnek. Tény, hogy ez a humor eléggé szurkálós és cinikus, de ettől még humor a javából. sokszor láthatod is humoromat az írásaimban.
Azonban.
Amikor nem élő szóban akarsz ironizálni/humorizálni, szükséged van egy kis segítségre, amivel jelzed az olvasóknak, hogy most poénkodtál. Ezeket szmájlinak nevezzük (smiley) - olyan kisegítő jelek és ábrák, amelyek segítségével a megszólított tisztában lehet vele, hogy a baszdmegezést most komolyan gondoltad, vagy csak egy buta kis poén akart lenni...

Utoljára valamikor 2011 környékén tiltottam ki egy okostojást az Agymosott blogomról, mert hiába próbáltam vele érvekkel vitatkozni, egyre keményebb hangot ütött meg, mintha csak ő szarta volna a spanyolviaszt. Bevallom, elszakadt a cérna, mikor már tizenhatodszor is érveltem neki (a többi kommentelővel egyetemben) és még mindig az én kurva anyámat - ekkor kitiltottam. Ez volt életem egyetlen kitiltása.
Tehát kérlek rá, hogy engem ne hasonlíts a hülyegyerek sixx-hez, akivel nem hogy vitatkozni, de még csak egy kicsit ellentmondani sem lehet, mert rögtön kivág a francba. Ez nem ember, ez egy ostoba majom. Ennyi. Én nem tiltalak ki. Láttam a múltadat, nem valami fényes itt a blogok között mint kommentelő, tehát fingod sincsen a kisegítő jelekről. Ezért próbálok segíteni.

Tehát.
Mielőtt vagdalózol, nézz magadba, javítsd ki a böfögésedet és akkor haverok is lehetünk. Értem én a poént, ha azt mondod, hogy "hé Tom, én inkább azt ajánlom neked, hogy nézd csak a magyar tévék adását, mert akkor te is egy lehetsz a sok birka között". Ha meg hozzáteszed, hogy "hé Tom, én azt hiszem, mikor ilyen marhaságokat írsz, akkor veled van a baj", majd teszel oda egy ilyen jelet, hogy:
:-))))))
akkor tudni fogom, hogy most picsán rúgtál, de csak haverságból.

És akkor nem basszuk itt egymás idejét. Hagyjál írni. Éppen benne vagyok egy elég erős fejezetben, már két napja nyűglődöm rajta, hogyan hozzam össze a szereplőket egyetlen jelenetbe. Ne basztass. :-)

gizmo26666 2015.02.01. 16:38:18

@Tom Bobb: Úgy látom rossz passzban vagy. Bocs.

igazi Ténytár 2015.02.24. 05:08:15

@"Az USA lerohant egy független államot (Irak) és közel egymillió embert ölt meg,"

na itt volt vége az agymenésnek!

Az Irak-Irani borzalmas 7 eves háborúban haltak meg ennyien!

Arról mar nem is beszelve, hogy a irakiak többségét SAJÁT MAGUK ölték meg a hülye torzsi harcaik miatt.

Lehet persze mondani hogy ha az USA nem intézi el a rezsimet akkor nem ölték volna egymást (mert a rezsim öli őket), de hogy az usa konkretan megolt 1 millió irakit az a legszebb E-koreai propaganda szintje.

igazi Ténytár 2015.02.24. 05:56:56

@ SIXXXrol irtok speciel igazak.

Egy beképzelt faszi aki szénné égett az évtized sci-fije kritikaival aztán ahelyett hogy elnézést kert volna, hogy bocs tévedtem, mint a hülye gyerek írta mindenhova hogy az ez az évtized filmje...

Mert "ő mindig is" poénnak gondolta, ő nem hibázott.

Elég volt ennyit leírni is torolt mindenkit aki ezzel szembesítette.

Hiába na, hogy is mondta Bayer Zsolt?
___
a magyar társadalom fele proletármentalitással él. „Az pedig nem más, mint a magabiztos, feltörhetetlen ostobaság. Olyan hülye vagyok mint a föld, ellenben rettenetesen magabiztos.

orditok.blog.hu/2015/02/14/zsolti_asszony_lepedoje
___

Az a gond, hogy ez a beképzeltség igaz a többi fiatalabb kollégaira is alatta.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2015.02.24. 17:51:09

@igazi Ténytár: Példának okáért én egy NAGYON beképzelt faszi vagyok. Egyesek szerint (ők ismernek) van mire, mások (ők nem igazán ismernek) nincs mire. Önmagamról azt állítanám, kicsit van mire - de ez most mindegy. A lényeg, hogy valamilyen szinten mindenki beképzelt. Ez természetes velejárója az emberi természetnek.
De.
Engem még az sem érdekelt volna, hogy 'sixx' (aki egyébként nem hatos) beképzelt figura, de inkább azon kapom fel még ma is a vizet, ahogy társalog azokkal, akik ellent mondanak őrült elméje világának. Ha ő azt mondja, kék, akkor ne merj zöldet leírni nála, mert lesz haddelhadd és kitiltás...

Ez az ember egy faszkalap. Egy anyaszomorító kis senki, aki évek óta abból él, hogy más oldalakon olvasott dolgokat összegyűjt és naponta háromszor-négyszer "cikket" biggyeszt egy kormánypárti buta internetes oldal egyik kistestvérére. Ez több mint röhejes. Ettől lesz a hülyegyerek egy kis senki. Ennyire futja számára.

Bayer hadd ne legyen már mérvadó. Ahhoz ő nem elég felnőtt, kérem szépen. Csak mert eléggé jól ír és képes kifigurázni mondatokat/embereket/helyzeteket, még nem kell a seggét nyalni és idézni tőle. Nem biztos, hogy pikírt szavai annyira jól sikerültek. Hidd el. Ettől függetlenül néhanapján kedvelem - bár nem mindig.

Az iraki második háború utáni polgári veszteség elérte, sőt meg is haladta az egymillió embert. Ezen nem lehet vitatkozni és eléggé gusztustalan dolog rögtön azzal bökdösni engem, hogy n e is említsem meg az USA lerohanását, mint kiváltó okot. Holott ez volt a kiváltó ok. Természetes, hogy nem az amerikai katonák öltek meg ennyi embert (szerintem maxi 50-100 ezret tudatosan), de azzal, hogy szabadjára engedték az addig kordában tartott erőszakot, ők követték el ezeket a bűnöket.

Példa.
Amikor olyan 2035 környékén az USA déli részét az egyesített brazil-orosz-indiai-kínai haderő lerohanja és egy külön államot hoz létre a békeszerződés után ott, az ő saruk lesz, amikor a négerek elkezdenek majd fehéreket gyilkolni - amennyiben nem akadályozzák ezt meg. Vagyis az elszabadult erőszak, amit ma az USA kormánya kegyetlen rendőri terrorral képes kordában tartani, a behatolók lelkén fog száradni. Ez nem kétséges.

Az iraki-iráni háborúban közel 1-1,5 millió ember halt meg, ez tény, de semmit sem von le abból, hogy a második iraki háborúban egymillió fölött volt az irakiak vesztesége - egészen a kivonulásig. Azaz közel 10 éven át.

Az Észak-koreai propaganda kifejezést sokkal keményebben kikérem magamnak, mintha büdös nácinak neveztél volna. Szóval várom bocsánatkérésedet. :-)

igazi Ténytár 2015.02.25. 04:29:06

@Tom Bobb: Mar elnézést de nem azt írtad, hogy az usa felelőtlensége hova vezetett (az meg igaz is), hanem hogy az amerikaiak (IGY!) öltek meg 1 millió embert.

Ez speciel akkora valótlanság, hogy csak az EK propagandával tudtam kifejezni.

pl. Orbán Viktor elsőként a világon - meg Tony Blair se akkor - követelte az erőszak alkalmazását a NY-i támadás után, a bostoni díszdoktorija átvételekor!

Akármit is gondol az ember róla, azt egyszerűn nem lehet állítani, hogy akkor tehát miatta is meghalt 1 millió iraki vagy hogy egyetért 1 millió "barbar (saját jelzője)" halálával.

A te elméleted alapján az 2VH összes áldozata akkor nem a nacik és a Vezer felelőssége, hanem az BRIT KORMÁNYÉ, Chamberleine aki hagyta Adolfot hatalmi tényezővé válni, mert az említett illető ugy tér vissza a tárgyalásikról, hogy megbízott benne!

igazi Ténytár 2015.02.25. 04:31:42

@Tom Bobb: Sixxrol írtak igaz.

Ráadásul olyan primitív bulvár amit csinálnak, hogy "nem hiszi el...(kattintson)" "Félinternet azon röhög.." címeket adnak a cikkeiknek.

Csak a dedós barmit csak kattints ide...

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2015.02.25. 18:45:07

@igazi Ténytár: Megkövetlek, mert talán tényleg azt írtam, hogy az amerikaiak öltek meg egymillió embert, holott valójában csak a beavatkozásuk kellett ehhez - vagyis a segítségükkel lett ekkora a szám. Sajnálatos. Ténylegesen az amerikai haderő nem ölt egymillió embert. Ezt elismerem.

A második világháború környékére ne menjünk el most. Majd egyszer, ha jó kedvem lesz (ehhez), akkor összeszedek egy érdekes csomagot arról, mi is volt a második világháború, ki volt Hitler és Churchill, hogy is zajlott a dolog. Érdekes szösszenet lesz - ismét szembemenve a hivatalos hülyeségekkel.

Sixx faszkalap off. Nem mondok már semmit.
süti beállítások módosítása