HTML doboz

<script id="_wau0em">var _wau = _wau || [];
_wau.push(["colored", "dwcdt1wfsmgg", "0em", "493915ffffff"]);
(function() {var s=document.createElement("script"); s.async=true;
s.src="http://widgets.amung.us/colored.js";
document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
})();</script>

Tom Bobb Blokk

“To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.” "Ha tudni akarod, ki szabályoz (irányít) téged, egyszerűen keresd meg, ki nem kedveli a kritkádat." - Voltaire (saját fordítás)

ELÉRHETŐSÉGEM

Ha már nem elég a személyeskedés itt a cikkek hozzászólásaiban, hadd szóljon a párbaj kettőnk között. Itt mindig megtalálsz:

tombobb kukac freemail.hu

De legyél kimért, pontos és egyszerű. (Nem viccelek.) Nincs időm marhaságokra felelni.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

  • Don Calo': Olvastam a Kurucon az önvédelemmel és a rejtett viselésű ö.v. fegyverekkel kapcs. hsz. írásodat. E... (2018.12.19. 13:43) ÉRDEKES MONDÁSOK ÉS „ELSZÓLÁSOK”
  • urlajos: Boldog,békés újesztendő kívánok az egész családnak. urlajos (2018.01.02. 09:02) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • Tom Bobb: @urlajos: Köszönöm biztató és kedves szavaidat. Nem titkolom, hogy jó volt olvasni őket. Nagyjából... (2017.10.31. 21:11) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • urlajos: Kedves Tom! Én már nagyon régóta olvasom írásaidat.Mint egyszer már jeleztem,minden írásod megvan... (2017.10.26. 21:24) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • F.M.J.: www.youtube.com/watch?v=G2tGpnh1sbI (2017.09.24. 23:53) A 20 WATTOS BEJEGYZÉS
  • Utolsó 20

TBB main page

Tom Bobb bejegyzése 2017. augusztus 13. 4 komment

ILLEGÁLIS SZEMÉTGYŰJTÉS

Címkék: politika terror menekült Soros

illegalisposter.jpg

- agysebészek kerestetnek -

Ne legyenek illúzióink – igenis jönnek ide aggyal és népszerű agyi tevékenységgel mély kapcsolatot ápoló, kifinomult úriemberek. Nem fejlett agysebészek, nem is irigyelt IT-szakemberek Afganisztánból, helyette inkább agyelszívó-agyevő, agyhalott és agyatlan semmirekellők, akiket olyan szinten „tolnak hátulról” (nem farpofába, bár nevezett arctalanok talán ott is kutakodnak-matatnak néha), hogy ezekhez képest a valódi menekültek csak elkerekedett szemű kislányok a bohém, virágföldes határszélen.
Az illegális szemétgyűjtésben sok ország nem akar részt venni. Ezeket most még náci beállítottságúaknak nevezzük, bár egyre többen lesznek, és az különbözteti meg őket a többi gyarmattól, hogy itt még akad és használódik némi józan ész. Ezen területek között találunk egy hagyományosan fejlődő, kicsinyke közép-európai diktatúrát is, amelyet még legalább 4-8 évig egy tekintélyes pókhassal megáldott úgynevezett Kancigány és annak hasonlóan polipszerű pókszerű sleppje vezet majd. Viszont a nyugatabbra lévők, akik önmagukat Európai Uniós Felsőbbrendűen Kibebaszott Ratyiknak is nevezhetnék, tárt karokkal fogadták és fogadják ezeket a messzi földön híres agysebészeket.
Vagy mégsem?

Emlékszem az osztrákokra, akik még Linzből is felkerekedtek Budapest felé, hogy saját költségükön, saját autóval, saját időben és sajátos terrormódszerrel „átmenekítsék” a határon az egészen véletlenül Magyarországon ragadt és ott nagyon kegyetlen meg rossz meg elviselhetetlen körülmények között tengődő sokszázezer illegális határátlépőt. Azokat, akiket magam is kerülgettem a Keletinél, mert éppen arra volt dolgom – és akiknek a bűzét a mai napig nem felejtem el. Mert büdösek, koszosak, civilizálatlanok voltak, ahogy azok is maradnak.
De most inkább kanyarodjunk kicsit vissza a mondatok között. És nézzük meg még jobban az alapokat.
Azt állítottam, hogy sokszázezer illegális határátlépőből vittek el a „sógorok” innen pár ezret. A szó, amit keresünk, most ez – illegális.
Lapozunk.

Nos kis barátom, te neonliberális szerencsétlen balfék ketsege, aki még ahhoz is hülye vagy, hogy önkéntesen megsegítsd/kimenekítsd a diktatórikus malacperselyezésbe fúló hatalom véres kezei közül az agysebészeket, azért gondolkozz el egy kicsit, vajon mennyire megengedett a mai világban, hogy csak úgy illegálisan, papírok nélkül, a kormányok engedélyeit megkerülve, a rendvédelmi és egészségügyi szerveket is teljesen fű alatt átbaszva valakik csak úgy sétálgassanak egyik határról a másikra? Hol van ez megengedve? Menj már el az orosz határra! Vagy a kínaira. Menj el az USA-Mexikó határra és sétálgass már át illegálisan – mert azt neked lehet!
Gondolkozz, kis buta. Illegálisan a bűnözőkön kívül nem sok ember lépeget át így határokat.
Figyeld a többes számot. Határokat.

Most pedig mesélek kicsit. Sorban mondom és lassan, hogy még a hátsó padokban is megértsék.

- Ausztria, amelyik ország 2015-ben határt nyitott a linzi magánembereknek, akik Budapestre tévedtek tehát, hogy az ötszemélyes kocsiba 6-7 illegális szemetet bepakoljanak és átnyargaljanak vele Shalom hírhedt átkelőjénél, most azzal fenyegetőzik, hogy még a hadsereget is beveti, hogy hermetikusan lezárja a határait. Nem csak délen, az olaszok felől, hanem már a délkeleti és a keleti határszakaszon is – kicsinykét a magyar résznél. Ott, ahol előtte olyan készségesen bárkit átengedtek, aki linzi meg bécsi rendszámú kocsiban ült és bűzlött, mint az esőáztatta kóbor kutya. Ausztria tehát visszább lépett. Nem is egyet – legalább hármat.

- Németország, ahová közel 1,7 millió illegális szemetet sodort a délről érkezett passzátszél, méghozzá javarészt 2015-ben, de ahová azóta is folyamatos az áramlás, most egyre erősebben toloncol kifelé szinte mindenkit. Az okok között ott vannak a szexuális erőszakok, amiket elég keményen ezek a sáskák követnek el, az addig nem látott bűnözés meg az egyre terjedő kábítószer, az alvilág erősödése, illetve a legújabb, hogy bár iskolába küldik a keblekre ölelteket, de azok nem hajlandóak nyelvet tanulni. És persze a fő ok, amit még liberálisék is elhisznek – az elmúlt két évben az agysebészek milliós táborából mindössze néhány ezer emberke helyezkedett csak el, feltűnően leginkább a „szolgáltató szektorban”, vagyis segéd- és betanított munkásnak. Soha többé nem műthetnek már. Soha többé nem lesz már szike a kezükben…

- Svédország, a másik kiemelt célpont, ahol összehúzott szemöldökkel figyelték a magyar határon a kerítésépítést, és hangot is adtak neki, hogy ezt senki sem teheti, még egy nemzetközileg megvetett Kancigány sem. Erre most, alig másfél évvel azt követően, hogy oda is beözönlött vagy 300 ezer illegális agyszemét agysebész, hirtelen ők is kitoloncolásokba kezdenek, mert hogy „Afganisztán már biztonságos ország”, hahaha, és tűzzel-vassal reszketnek az egykor szőke és kék szemű árjákkal teli városok úgynevezett „nogo” zónáinak határain. Láttam egy videót valamelyik skandináv városka rendőreiről, akiket egy fekete bőrű, mindenképpen eszkimó-zsidó ősökkel rendelkező, valószínűsíthetően echte svéd emberke fenyegetett – és a fegyveres rendfenntartók rendre visszább lépve menekültek előle, mintha csak valami átkozott gungfu-harcos lett volna, aki még Isten Pötsét is egyetlen rántással teszi rendbe.
Hagyjuk már. A svédek kislányok, akik a többiekkel együtt először ujjal mutogatnak és náciznak, amiért kerítés épült a horda ellen, most meg ők maguk is töprengenek rajta, hogyan védhetnék meg a népüket.

A lényeg – már késő.

Van ez a nem sokak által ismert tény, hogy a fehér férfiak spermaszáma az elmúlt évtizedekben jelentősen lecsökkent. Nem arról beszélünk, hogy amikor rárántasz az esti sötétben, akkor kevesebb lé fröccsen kifele, mert ez nem igaz. A lé mennyisége nem változott. De sajnos ott a baj, hogy előtte benne tekergőzött több milliárd egészséges és rendkívül ficánkoló kisgyermek (jelképesen) – most meg a milliárdból százmilliók, a százmilliókból pedig lassan csak milliók lettek. Vagyis ott tartunk, hogy ma egy teljesen korrekt 20-as évei elején járó fehér férfi, akinek még a 32 fogas gyönyörű mosolya is megvan, nem képes gyermeket nemzeni – mert nincs meg számára a megfelelő számú patron. Elveszett a minőség.
Az idősebbek… a 30-asok és 40-esek… na, ők felköthetik a gatyájukat, ha… nem is mondom.
Aggasztó, hogy az egész világon át kutattak és méricskéltek, mielőtt a tudósok rádöbbentek, hogy minden más faj egyedeivel minden rendben van, csak a fehér árja faj kezdi elveszíteni a képességét az utódok gyártására. Ez már csak az miatt is aggasztó, mert hogy amúgy sem igazán kedveljük az utódgyártást. Sajnos.

Van tehát a Földön a fehér, a keleti (sárga), az afrikai (fekete) faj, és persze az eszkimók (meg a zsidók, mint faj, de ebbe most nem megyünk bele)(egyébként ők állítják magukról, ne ess a torkomnak ez miatt). Az összes többi faj képes utódokat létrehozni, könnyen teszik, mint régebben is, mert megmaradtak a milliárdnyi spermaszámok nekik – miközben mi lassan már csak imitálásra leszünk jók. Mert hogy gyereknemzésre nem, az biztos. Dolgozunk a csípönkkel ki-be, de már csak tornagyakorlat gyanánt. Kedvtelésből.
Hanem Európa nem veszhet el. A kontinenst be kell népesíteni. Így vagy úgy – de leginkább agysebészekkel.

Így kezdődött.

Az egyetlen egykoron fehérek uralta/vezette ország, amelyiknek a népessége folyamatosan növekszik, az Amerikai Egyesült Államok. Ha róluk beszélünk, mindig a filmekben látott, többnyire hamis események jutnak eszünkbe – nagyvárosok elképesztően szép felhőkarcolókkal, fehér zsaruk, akik a feketéket meg latinókat vegzálják, ragyogó műmellű, üresfejű libák Hollywoodban, barnára süttetett bőrrel, akik bármikor lecuppantanak a sarkon egy-egy szerep kedvéért, és úgy általában véve amit gondolunk az USÁ-ról, az a nagy-nagy fehérség.
Nos, ez utóbbi folyamatosan változik.
Az USA lakosainak száma jelenleg (2017) 323 millió, ebből a hivatalos hazugságok szerint 80 százalék a fehérek száma. Menj el bármelyik nagyvárosba vagy nagyobb városkába és ezt követően bólints rá erre. Persze, minden 10 emberből 8 fehér. Hogyne. Mesélik, hogy valamikor 2050 felé a fehérek aránya 55 százalék körülire esik. Én meg azt mondom, hogy már most arrafelé tendál.
Vagyis.
Pár évtized múlva az USA, amit ma ismerünk, megszűnik létezni. Nem kapcsolódik a cikkhez, ezért röviden (máskor és más cikkben majd kifejtem egyszer) – Kalifornia nagyon keményen ki szeretne válni az Unióból, már nem egy népszavazás történt ez ügyben. Tudjuk, hogy Texas is önállósodna. Ez mellett a többi terület, amit anno Mexikótól rabolt el a „világ csendőre” – Új-Mexikó, Arizona, Nevada és talán Utah is… Ez azért jelentős területi és gazdasági veszteség lesz, tekintve, hogy Kalifornia marha gazdag sejtje az országnak.

Visszatérve.

Akkoriban, mikor az USA feldarabolódik, nagyjából az elszakadni/önállósodni kívánó területeken erős többségben lesznek majd a színesebb bőrűek. Fehérek? Lesznek, persze. Nagyjából minden harmadik vagy talán-talán negyedik ember fehér lesz – még pár évtizedig. Aztán… vége.
Ugyanez a jelenség látható Ausztráliától Kanadán át az Egyesült Királyságig. Mindenhol csökken a „fehér erő”, hogy aztán valamikor az évszázad vége felé olyan szinten kisebbségben éljünk, mint manapság a cigányok. Hoppá. És ezen nem kell csodálkoznunk.
A fehér faj tehát a kihalás felé cammog. Megállíttathatatlanul? Talán. Nem vicc. A te gyereked meg azok gyerekei még nem fogják ezt nagyon érezni, de később gondok lesznek. Európa lakossága mostanában (2017) olyan 750 millió körül lehet. És erre a mennyiségre szükség is van – a folyamatos munka- és vásárlóerő illetve a modern rabszolgák, akikre számít az elit… Szóval a hiányzó fehéreket pótolni kell.
Kell.
Agysebészekkel.

A terv, amelyet többen a zsidó Sorosnak tulajdonítanak, remek lett volna. Mármint szarkasztikusan. Zsúfoljunk hasonló méretű színes áradatot Európába, mint amekkora százazélarányosan mostanában él az USA területén (hivatalosan olyan 20 százalék, nem hivatalosan közelebb a 30-hoz), és meglátjuk, vajon akkor is olyan jól teljesít-e a messze földön híres német ipar? Nem viccelek. A legnagyobb gond mostanában az, hogy a német gazdaság kurva erős – lerombolhatatlanul a fellegekben van. Hozzá képest a dél-koreai (ami szintén kurva erős) egy kisjancsi, de még a japán vagy a „de hiszen gazdasági nagyhatalom vagyunk” amerikai ipari termelés is csak vicc. Az okok közül a legerősebb márpedig az, hogy amíg a németek euróban számolnak, addig a többiek a maguk valutájában, amely valuták a gazdasági teljesítmény és az export-import arányokat figyelembe véve változnak (igen, ezt teszi a Jegybank). Igen ám, de miközben régebben a német márka mindig követte ezeket a trendeket, igazodva a gazdasági szárnyaláshoz, addig most csak a szárnyalás maradt – mert az euró nem német, hanem közös valuta, tehát nem lehet mindig a német gazdasághoz igazítani. Vagyis szinte fix árfolyamon marad.
Így aztán az van, hogy a német portékák magas árát mindenhol megfizetik, méghozzá a maguk valutájában, miközben ők a szokásos euró alapú vásárlásokat végeznek, nyomott (vagy ha jobban tetszik, „uniós-fix” áron) vagyis a folyamatosan különbségek miatt iszonyatos gazdasági tőke marad a kezükben. És ez nem tetszik az USÁ-ban élő zsidóknak, akik el sem hiszik, hogy ebbe keveredtek. A német szárnyalást letörni nem lehet, mert olyan minőségű dolgokat gyártanak, amelyekre vevő a világ (és nem csak az autókról beszélünk, bár azok vannak az élvonalban), így marad az, amit a zsidók már 70 éve tesznek – még lejjebb kell törni a nemzettudatot. Még jobban rabszolgává és tudatlanná tenni az országot, hogy aztán könnyebb legyen az illegális dolgok legálisnak feltűntetése.
És Németországgal együtt a közepesen teljesítő (de legalább teljesítő) Európát is meg lehet vezetni.

Vagyis azt állítom, és ezzel talán nem vagyok egyedül, hogy ez az egész illegális szemétgyűjtés Németország és a német gazdasági szárnyalás miatt történik. Részben. Javarészben.

Van egy elmélet, mely szerint Kína nem véletlenül építgeti az új Selyemutat ide Európába. Amíg anno egy darab létezett belőle, ma már van vagy négy. Nem a magyar meg a román piacra van kiélezve, hanem a németre. A német minőség és a kínai technológia (igen, ma már ilyen is van) a jövőben eltolhatják a mostani USA-Oroszország, vagy éppen csak egyedülálló USA tengelyt egy másik irányba, amelyben a német-kínai gazdasági és katonai erő minden más nemzetek felett fog/tud állni, miközben a többiek lesodródnak az NBII-be.
Nem viccelek.

Érdekes persze, hogy pont a nemzetáruló Tyúkanyó volt az, aki szabad utat biztosított a több millió illegálisnak anno 2015-ben. Ő emelgette hangját azért, hogy a több száz vagy inkább több ezer terrorista és bűnöző söpredék akadálytalanul, ellenőrzés nélkül beáramolhasson Európa közepébe. És érdekes, de pont a Kancigány vette észre a turpisságot a dologban és kezdett el diktatúrát is lefedő, pardont nem ismerő nemzetvédelemre szakosodni – kerítést építeni a déli végekre, hogy ne jöhessen be több illegális Magyarország területére. Aztán a Kancigányt fejvakargatva végül követte a többi vezető is, és most ott tartunk, hogy Európa józanabb fele már évek óta, a józanodó fele pedig hónapok óta azt ugatja, hogy elég.
Elég!

Így kanyarodunk vissza a cikk elejéhez.
Aki ma agysebészként, tehát művelt emberként több határt is átlép (legalább 6-7 határról beszélünk), aki megsemmisíti az iratait és nem biztos, hogy az igazat, csakis a teljes igazságot mondja el azoknak, akik véletlenül elkapják valamelyik határon, az csak jó ember lehet. Annyi kibebaszott migránst lecumizó simogató átkozott paraszt él szerte Európában, hogy ezekhez képest a buzik meg zsidók száma csak gyerekes alapmatek. Olyan szervezetek jöttek és jönnek létre, ahol sittes, egykoron bűnöző, egyáltalán nem megbízható és sokszor nem csak a törvény, hanem talán az emberiség ellen is vétett egyének kapnak magas fizetéssel és még magasabb befolyással bíró munkákat.

Egy bekezdés elejéig valamit elmondanék. Összehasonlításról van szó. Minden bizonnyal te is tisztában vagy vele, hogy Trump iszonyatosan gazdag pasi, egy sikeres üzletember volt, mielőtt bevásárolta volna magát a Fehér Házba. Nos, a srác vagyona 4,5 milliárd dollár, ami épp elég olyan dolgokra, mint magánrepülőgép, luxusautók- és apartmanok, luxusvillák szerte a világban és maga a Trump-torony, ami egy égig érő felhőkarcoló.
Ehhez képest a migránssimogató- és tologató Sorosnak a vagyona közel 25 milliárd dollár. Ötször több, mint Trump zsebpénze. El tudod tehát képzelni, mi mindent megengedhet magának az átkozott Soros, ha Trump bármit megtehet ezen a kurva világon?

Szóval Soros Gyurkó Haver (mondják)(pedzegetik) fizet mindenféle szervezeteknek, hogy azok támogassanak más szervezeteket, akik megint másokat támogatva végül magukat az illegálisakat tologatják – határról határra. Ez sok kormány szerint teljesen rendben van. Többek között eddig a német, az osztrák, olasz és francia, a svéd meg norvég, talán még a finn és szlovén, esetleg a görög és spanyol kormány is támogatta ezeket a szervezeteket. A „támogatás” itt azt jelenti, hogy senki sem vizsgálódott az érintettségükben.
Eddig.
Most a legfrissebb hír, hogy az Orvosok Határok Nélkül hirtelen kihátrált az illegálisak Olaszországba segítésében, mert az olasz kormány elkezdte őket átvilágítani. És mennyi ilyenről nem tudunk! Hidd el. A Két Kutya Sarkon Baszik nevezetű ónorvég szervezetről, a Baj Van A Vaginácskámmal nevezetű talján cégről, amiket egy kalap alatt Soros üzemeltet, mint valami piroslámpás kurvaházat, a magyartól a németen át az angol szervezetekről és hálózatokról, számolatlanul – nem tudjuk, mi van ezekkel, hogyan költekeznek, hogyan számolnak el, kinek számolnak el, mikor alakultak és mikor zárnak be… Nem tudjuk, hány szűnik meg hetente és mennyi alakul meg – ugyanazokkal az arcokkal a vezetőségben.
A pénz meg csak áramlik.
Beszélik, hogy egy afgán IT-szakember vagy egy szír agysebész idejövetele nem két forint. Elhangzott már 6 ezer dollár is, meg 8-10 ezer is – attól függően, éppen hol, melyik határokat kell átlépni és kiket kell lefizetni. Szólnak a hírek dollárról vagy euróról, ez most minegy. A lényeg, hogy én nem vagyok szegény ember, van mit a bankban tartanom és még saját rögzített széfem is van itthon, hogy legyen némi készpénz, ha hirtelen kell. De ezekhez a szívsebész agyhalottakhoz, meg a Basic-nyelvű kecskekúrogatókhoz képest én csak kismiska vagyok, talán még akkor is, ha eladnám a nem olcsón vásárolt kocsimat és pénzzé tenném a családi aranyat. Nem panaszkodom, ne érts félre, csak én dolgozom keményen, van is bevételem és tudok félrerakni a jövőre nézve – és ezt csinálom már évek óta. Ezért dagad a bankbetétem.
A kecskepásztor pedig azért jön el illegálisan ide hozzád, mert ő nem tud félrerakni, nincs is munkája, és nincs jövőképe – ezért aztán mindenét pénzzé teszi és gyalogolni kezd feléd. Elhiszed? A háborús övezetben, ahol Mehmed éldegél a szír kisvárosban, ahol bombáznak meg gyilkolnak napi szinten, hirtelen felkerül egy hirdetés a falra, hogy „ház eladó”, és amikor valaki megvásárolja az ingatlant, Mehmed végre el tud indulni.

Hihető?
Nem az. Nézzünk már bele, hogy ki akarja megvásárolni Mehmed kibebaszott házát, mikor éppen bombáznak és holnap ezt is találat érheti? Senki. Másrészt ha még volna is ott néhány Trump-csávó, akiknek valóban van pénzük, miért ott vásárolnának ingatlant? Talán tudnak valamit és néhány év múlva ugrásszerűen emelkedik majd az aleppói ingatlanok ára? Hagyjuk már…
Senki sem fizet Mehmednek, amikor elhagyja az otthonát.
Akkor meg honnan van neki 6-8-10 ezer dollárja/eurója?

Az illegális szemetet csak úgy lehet megfékezni, ha a passzátszél útjába, amely dél felől fúj, szemétlerakókat építünk és ott gyűjtjük össze őket. Ráadásul, mivel meg fognak telni ezek a lerakók, a kormányoknak égetési parancsot kell kiadniuk. Magyarul mondva – tűzparancsot.
Jól olvastad.
Senki sem teheti meg, hogy papírok nélkül, orvosi múlt nélkül, szakma és nyelvtudás nélkül határokon keresztül gyalogoljon, hogy aztán bejelentkezzen valami számára eddig nem is ismert világba, és mosolyogva közölje, hogy ő otthon agysebész volt, vagy éppen a jogi tudományok megbecsült doktora, esetleg kilövés előtt álló komoly űrhajós, vagy makacsul tehetséges mélybúvár az óceáni körzetből, de mindenképpen valaki, akire jó lesz odafigyelni. Ezt senki sem teheti meg. Te sem ülhetsz repülőre vagy lopódzhatsz fel hatszáz másikkal együtt egy hajóra, ami Kanada, Ausztrália vagy éppen az USA felé tart, hogy majd ott elmondj egy szép mesét és várd, hogy a szociális háló segítsen rajtad.

Sokáig folytathatnám még ezt a cikket, de nem akarok még terjedelmesebb lenni.
A lényeg, hogy aki illegális, azt nem hogy ki kell rakni, de be sem szabad engedni. Amit pedig láttunk, hogy a horda a kerítéseket és kapukat döngeti, vagy ahogy a spanyoloknál betör a határon… Tűzparancs nélkül ennek megállítása nem megy. Nem viccelek. Ezzel az erővel kár volt védekezni anno az oszmánok ellen. Miért nem adtuk fel egész egyszerűen az országot, mondván, hogy karddal és ágyúval védekezni nem liberális, egyáltalán nem megengedhető?
Mesélhetnék még arról, hogy hol és mennyi illegális szeméttel találkozom nap mint nap itt Németországban. Mesélhetnék a sokszor csak angolul vagy németül elérhető cikkekről, amelyekben olyan tényekről esik szó, amikről Magyarországon a híradóból sosem fogsz értesülni. Mesélhetnék arról, milyen együtt dolgozni ilyen szemetekkel. Hogy milyen együtt utazni velük egy légtérben. Hogy mekkora a félelem a környékemen a fegyveres terroristák miatt – és mekkora a félelem, amikor te fegyverkezel, önvédelem gyanánt.
De most be kell fejeznem ezt a cikket.

A lényeg tehát, hogy 25 milliárd dollár nem csak egy pár éves migránstologatásra elég. Nem csak arra, hogy Európába özönljön 2-3 millió agysebész. Ez a pénz elég arra, hogy a jövőben százmilliók érkezzenek ide, méghozzá szervezetten és legyőzhetetlenül – hiszen az európai kormányok csak tétlenül néznek. Nem tehetnek semmit. És ne feledd, hogy Soros csak az egyik játékos ebben a partiban. Rajta kívül még van pár milliárdos zsidó, aki pénzt ad szervezeteknek és kormányoknak, határőröknek és egyéb segítőknek, hogy a német gazdasági csoda végre ne szárnyaljon, hanem dugába dőljön.
De ahhoz még kell 10-20 év.
Meg sok-sok Mehmed. Agysebészek. Szakemberek.
Jómunkásemberek.

blokkindex8.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tombobb.blog.hu/api/trackback/id/tr1512746018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2017.08.13. 21:02:35

Sajnos újdonságokat nem sikerült megtudnom, a leírtakkal viszont sc/kb egyetértek, leszámítva a retorikai túlkapásokat, de ezt már korábban kitárgyaltuk.

Tavaly indult, és egy ideje kifulladt egy blog a témában. Gondolom lett volna még mit kitárgyalni, de valamiért nem folytatta a szerző. Mindenesetre jó felvetései voltak. Ha esetleg érdekel itt a linkje: migransozo.blog.hu/

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2017.08.14. 20:11:57

@F.M.J.: Köszönöm a linket, meg fogom lesni. És igen, igazad van, nem sok újdonság volt a cikkemben, mert nem naprakész blogot akarok vezetni, hanem időtállót, mint anno az Agymosott volt. Ehhez pedig az kell, hogy "korszellemet" véssek le, ne pedig napi politikai vagy egyéb bejegyzéseket.
A retorikai túlkapások... :-) Végre kitombolhatom magam. Megint. :-D

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2017.08.14. 20:32:31

@Tom Bobb:
"nem naprakész blogot akarok vezetni, hanem időtállót"
- Ez eddig sem volt kérdés számomra, nem is az aktualitásokra gondoltam, hanem az időtálló dolgokból többre. Olyanokra, amiket amúgy józan ésszel nem lehet kikövetkeztetni, mert csak olyanok tudhatják, akik közel állnak az infók forrásához. Remélem így érthetőbb voltam!

"Végre kitombolhatom magam. Megint."
- Ez úgy hangzik, mintha kényszerpihenőn lettél volna. Te akartál az önbesúgó portálon világotváltani. Én akkor is mondtam, hogy van a billentyűzeten három gomb, ami kellő kombimációban alkalmazva más felületeken is megjeleníti a mondandódat, esetleg cenzűra nélkül. Tombolj csak nyugodtan, én majd mindig az orrod alá dörgölöm, hogy miben tévedtél :) .

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2017.08.15. 02:24:07

@F.M.J.: Sejtelmes voltál, nem értetőbb. :-) A kényszerpihenő pedig egyéb terveim miatt valóban létezett. Az FB-t fogom használni a jövőben is, mert remek felület arra, hogy piszkálhassam a hülyéket. És én szeretem őket piszkálni.
Ha tévedek, kedves barátom, annak kijavítását szívesen veszem, de a retorikai túlkapásokban nem hiszek. :-) Az én retorikám különleges, szóval...
Khm...
süti beállítások módosítása